Bir de hocam komedon vs. dediniz o ne oluyor

Gözeneklerden bazıları yağ vs. doluyor ve iltihaplı sivilceye dönüşüyor. Bioderma önerdiğim sorun yaratmaz, insanların çoğu az sürdüğünü sanarken bile cok sürüyor. Parmaklarına nokta nokta koyup toplamda 1 büyük nohut tanesi kadar sureceksin tüm yüze 1 nohut = tüm yüz = sorun yok.

300 liraya orijinal olmasi imkansiz. Ben size linkleri atacağım. Bu arada 50 ml olan o krem hem pahali hem de cok az. Koruma seviyesi ikisinde de 50 olmasına rağmen kural olarak 2 parmak sürülür, o sebepten 150 ml önerdim. Fakat benim önerdiğim ayni zamanda nemlendiriyor da, onu sürdüğün zaman nemlendiriciyi baska saatte sürebilirsin.

Biri 50 diğeri 150ml bu arada kullanım süreleri 3 kat fark eder mi yoksa 150ml olanı daha fazla mı sürüyoruz normal kullanımda?

Hocam yetkili satıcı olarak görünüyor:

Fiyatlar yuksek gelirse baska bir seyler bakariz.

Son düzenleme:
Gözeneklerden bazıları yağ vs. doluyor ve iltihaplı sivilceye dönüşüyor. Bioderma önerdiğim sorun yaratmaz, insanların çoğu az sürdüğünü sanarken bile cok sürüyor. Parmaklarına nokta nokta koyup toplamda 1 büyük nohut tanesi kadar sureceksin tüm yüze 1 nohut = tüm yüz = sorun yok.

300 liraya orijinal olmasi imkansiz. Ben size linkleri atacağım. Bu arada 50 ml olan o krem hem pahali hem de cok az. Koruma seviyesi ikisinde de 50 olmasına rağmen kural olarak 2 parmak sürülür, o sebepten 150 ml önerdim. Fakat benim önerdiğim ayni zamanda nemlendiriyor da, onu sürdüğün zaman nemlendiriciyi baska saatte sürebilirsin.

Hocam yetkili satıcı olarak görünüyor:

Fiyatlar yuksek gelirse baska bir seyler bakariz.
Fiyatlar okey gibi. Bu krem öncesinde amazondan attığınızın küçük hali sanırım bu. ML bazına vurunca azcık daha pahalıya geliyor gibi ama sorun değil. 500mL tedavi sürem boyunca biter bir daha alırsın diyorsanız Amazon'dan da alabilirim onu. Güneş kreminde 2 saatte bir yenile yazıyordu ürün görsellerinde kaydırınca gördüm. Cidden 2 saatte bir yenilemem mi lazım? Okula giderken sabah 7.30da evden çıkıyorum ve eve girmem 16.00'ı buluyor. Sorun olur mu? Bir de parlaklık işi var yani yüzümün okulda parıl parıl parlamasını çok istemem açıkçası :D.

Fiyatlar okey gibi. Bu krem öncesinde amazondan attığınızın küçük hali sanırım bu. ML bazına vurunca azcık daha pahalıya geliyor gibi ama sorun değil. 500mL tedavi sürem boyunca biter bir daha alırsın diyorsanız Amazon'dan da alabilirim onu. Güneş kreminde 2 saatte bir yenile yazıyordu ürün görsellerinde kaydırınca gördüm. Cidden 2 saatte bir yenilemem mi lazım? Okula giderken sabah 7.30da evden çıkıyorum ve eve girmem 16.00'ı buluyor. Sorun olur mu? Bir de parlaklık işi var yani yüzümün okulda parıl parıl parlamasını çok istemem açıkçası :D.

Şimdi şöyle biraz kendi deneyimlerimce aklındaki soru işaretlerini gidereyim.

Once gunes kreminden başlayayım. Gunes kremi 2 parmak kuraliyla sürülüyor, lab testleri onun 50 oldugunu söylüyorsa denildiğine göre işaret ve orta parmak boyunca sürülen kremle 50 oranı veriliyormuş. 2 parmagi alip yüzüne sürersen ilk başta cıvık cıvık hissedersin, bu ne abi dersin. Eziyet gibi gelir yani. O oranı koru fakat once kafana bandana, saç tutacağı, şapka vs. bir sey al, amac saçları anlından uzak tutmak çünkü saçlara gelince rahatsız ediyor ve hafif bi sertlestiriyor, az bir sure boyunca rahatsiz edebilir. Saçları arkaya aldıktan sonra bir parmağına alıp yüzün bir kısmına parça parça sür, diğer parmağını da kalan tarafa parça parça sürmek icin kremle. Yüzün cıvık cıvık olabilir ama yavas yavas masaj yaparak bütün yüzüne yedirmeye devam et, ta ki bu oldu hissi verene kadar. Aynaya baktığında yüzün parlıyor olacak fakat bu 15 dakika ila 20 dakika icinde geçecek. Iyi olan sey, aynı zamanda yuzunu gayet güzel nemlendirecek. Beyazlık belli bir süre içinde yok olacak. Eğer sürdükten 30 dakika icinde falan terlersen yüzünden hafifçe akmaya baslayabilir, beyaz beyaz eline gelebilir. Yaklaşık 40 dakika 1 saate cok guzel emilmis olacak. 2 saat abartılı diye düşünüyorum çünkü aşırı terleme, yüz yıkamak zorunda malma ya da denize girdikten sonra vb. durumlar olmadıkça krem güzelce işini yapmaya devam ediyor. Yalnız önerim kremle nemlendirici arasında fark olsun, gunes kreminin nem hissi gidip de kuru hissettiğinde nemlendirici uygulanabilir.

Cayır cayır güneşin altina çıkmadıkça tazelemeye pek gerek yok. Normalde 4-5 saatte bir yenile derim ama yapiskanlik hissi, saçları ayarlama ve yayma cart curt biraz sinir bozuyor, pratikte pek olmuyor.

Boyut sorusuna gelirsek, büyük boy olanını kiz arkadaşım normal kullanımda 1.5 senede falan anca bitirdi. Ben de alali 1 ayı geçiyor ki daha 1/10'u zor gitmiştir, ki ben de ilacın krem haliyle tedaviye devam ettiğimden hala kuruluk sorunuyla uğraşıyorum. Nemlendiricinin cildine nasil etki ettiğini, doğru oranı bulunca sorunsuz devam edebiliyor musun vs. öğrenmek icin attığım boyutla başlayabilirsin.