DarthGorsoy
Bilgin
Gözeneklerden bazıları yağ vs. doluyor ve iltihaplı sivilceye dönüşüyor. Bioderma önerdiğim sorun yaratmaz, insanların çoğu az sürdüğünü sanarken bile cok sürüyor. Parmaklarına nokta nokta koyup toplamda 1 büyük nohut tanesi kadar sureceksin tüm yüze 1 nohut = tüm yüz = sorun yok.
300 liraya orijinal olmasi imkansiz. Ben size linkleri atacağım. Bu arada 50 ml olan o krem hem pahali hem de cok az. Koruma seviyesi ikisinde de 50 olmasına rağmen kural olarak 2 parmak sürülür, o sebepten 150 ml önerdim. Fakat benim önerdiğim ayni zamanda nemlendiriyor da, onu sürdüğün zaman nemlendiriciyi baska saatte sürebilirsin.
Biri 50 diğeri 150ml bu arada kullanım süreleri 3 kat fark eder mi yoksa 150ml olanı daha fazla mı sürüyoruz normal kullanımda?
Hocam yetkili satıcı olarak görünüyor:
Bioderma Atoderm Krem Ultra 200 ml | Dermoeczanem.com
Bioderma Atoderm Krem Ultra 200 ml ve tüm Bioderma çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.
Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ Leke Karşıtı Güneş Kremi 150 ml | Dermoeczanem.com
Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ Leke Karşıtı Güneş Kremi 150 ml ve tüm Bioderma çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.
Fiyatlar yuksek gelirse baska bir seyler bakariz.
Son düzenleme: