1.5 BlueHDi motor için AdBlue önerisi

Yer
500 Republica
Merhabalar. 1.5 BlueHDi motorlu aracımızın AdBlue'su ilk kez bakımdan önce tükendi. Normalde servisten bidon alırdım ancak şu an servisten satın almam mümkün değil. Dışarıdan almak istiyorum. Bu motor için sorun yaratmayan AdBlue markası nedir? @Eagles hocam senin tek bir önerin yeterli olacaktır.

Teşekkürler.

Rifter aracım için her zaman shell'den aldım, bir sorun çıkartmadı bu zamana kadar.

Opet benzin istasyonlarında satılan Opet marka AdBlue'yu tavsiye ederim. Yıllardır hiç değiştirmedim, sıfır sıkıntı. Arkasında özel hunisi de var. Basınç yapmaması için bidon ile doldurmak şart. Linkleri örnek atıyorum. Opet'in yan markası da var, onu alma istasyonlarında önereceklerdir satmak için. AdBlue uyarısı vermeden arabaya AdBlue takviyesi yapmak, çok daha sağlıklı bu arada bilgin olsun. Bir tane de yedek almanı öneriyorum, belirli periyotlar ile doldur, uyarı vermesini bekleme aracın. 17 litre bu araçların deposu, ona göre planlamanı yaparsın.

Ve ek olarak AdBlue kristalleşme engelleyici koymanı da öneriyorum AdBlue deposuna. Çok fayda sağlıyor. Bizzat benim de kullandığım ürünün linkini atıyorum.

Rifter aracım için her zaman shell'den aldım, bir sorun çıkartmadı bu zamana kadar.

2.0 TDI motorlu aracım için hep Shell'den alırdım bir sorunda yaşamamıştım.
Hepinize teşekkür ederim. OPET marka tercih edeceğim. Bulamazsam Shell alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…