Opet benzin istasyonlarında satılan Opet marka AdBlue'yu tavsiye ederim. Yıllardır hiç değiştirmedim, sıfır sıkıntı. Arkasında özel hunisi de var. Basınç yapmaması için bidon ile doldurmak şart. Linkleri örnek atıyorum. Opet'in yan markası da var, onu alma istasyonlarında önereceklerdir satmak için. AdBlue uyarısı vermeden arabaya AdBlue takviyesi yapmak, çok daha sağlıklı bu arada bilgin olsun. Bir tane de yedek almanı öneriyorum, belirli periyotlar ile doldur, uyarı vermesini bekleme aracın. 17 litre bu araçların deposu, ona göre planlamanı yaparsın.
Adblue 5lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
www.trendyol.com
Ve ek olarak AdBlue kristalleşme engelleyici koymanı da öneriyorum AdBlue deposuna. Çok fayda sağlıyor. Bizzat benim de kullandığım ürünün linkini atıyorum.
Dizel motorların SCR sistemindeki arızaların önlenmesi için kül içermeyen katkı maddesi kombinasyonu. AdBlue tankında ve AdBlue enjeksiyon sisteminde tortu oluşumunu azaltır. Düşük sıcaklıklarda çalışabilirliği iyileştirir ve yüzey gerilimini düşürerek üre çözeltisinin son derece ince...
liquimoly.com.tr