Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Nakit alım kampanyası ile bu fiyata geliyor. 1.3 TCe'yi biliyorum, bakımını aksatmadığın sürece cillop gibi motor. Peki EDC şanzıman ve arabanın donanımları? Sizce bu fiyata sıfır touch paket otomatik Megane sedan alınır mı?

Nakit alım kampanyası ile bu fiyata geliyor. 1.3 TCe'yi biliyorum, bakımını aksatmadığın sürece cillop gibi motor. Peki EDC şanzıman ve arabanın donanımları? Sizce bu fiyata sıfır touch paket otomatik Megane sedan alınır mı?
Bizde manuel olanı var. Gayet memnunuz. Paket olarak Touch bence iyi, imkan varsa İcon da bakabilirsiniz. EDC ile alakalı daha iyi yorum yaparlar.
@pesimist34

Bizde manuel olanı var. Gayet memnunuz. Paket olarak touch bence iyi, imkan varsa icon da bakabilirsiniz. EDC ile alakalı daha iyi yorum yaparlar.
@pesimist34

Iconda nakit alım kampanyası yok. 2.2'ye falan geliyor. O bütçeye çıkarsan Suzuki vitara alırım Megane almam.😀 Stage 1 yazılım ile 160HP olması, otomatik olması ve piyasasının olmasından dolayı dikkatimi çekti araba.

Alınır alternatif olarak Toyota Corolla'ya da bakabilirsiniz aynı fiyattalar.