demjr
Deneyimli
VDSL.
VDSL.
Modem size ait değilse, hizmet sağlayıcınızı arayıp kayıt açtırın, gelip değiştirsinler. Siz boşuna masraf yapmayın.
Router daha iyi olmaz mı her türlü? Ben bir arayayim Vodafone'yi.Modem size ait değilse, hizmet sağlayıcınızı arayıp kayıt açtırın, gelip değiştirsinler. Siz boşuna masraf yapmayın.
Ben 3 senedir kullanıyorum. 2ci el almıştım. Çok stabil ve çekimi çok iyi. CRC vs hepsini iyi düzenliyor. Ben VDSL kullanıyorum.Hocam, buldum bir tane ama performansı iyidir değil mi?
Önerdiğiniz başka 2.el parça varsa alabilirim.
Hocam, N300 aldım ama 5 GHZ desteklemiyormuş.Valla, tavsiyem Keenetic Hopper olur çünkü hem VDSL hem de fiber destekli. İleride fiber gelirse yeni modem almadan devam edersiniz, ben de öyle yapacağım. Yakın zamanda gigafiber geliyor, hiç değiştirmeden devam edeceğim.
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Pahalı gelirse ve ben daha uygun istiyorum dersen de,
Keenetic Speedster DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0 KN-2113 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Speedster DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0 KN-2113 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trKeenetic Omni Dsl N300 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 1x1Gbit/s 3x100Mbit/s USB2.0 KN-2012 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Omni Dsl N300 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 1x1Gbit/s 3x100Mbit/s USB2.0 KN-2012 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trKeenetic Explorer DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 2x1Gbit/s KN-2013 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Explorer DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 2x1Gbit/s KN-2013 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bunlar da olur.
Hocam, N300 aldım ama 5 GHZ desteklemiyormuş.
Hocam, 5 GHZ desteklememesi kötü bir şey değil mi? Bende siz önerdiniz diye sorgulamadan aldım.![]()
Hocam, 2.eli bile çok pahalı ürünün.Ama ben orada ucuz istersen diye yazmıştım.
Omni N300 genelde mesh kurmak için tercih ediliyor, ucuz olduğu için.
Amazon'dan aldıysan, iade et istersen; Speedster modeline geç. Evin küçükse çok sorun olmaz ama 5 GHz olsun, ya bence değiştir. Ya da paraya kıyıp şu an hali hazırda benim de kullandığım Wi-Fi 6 destekli Keenetic Hopper DSL almalısın.
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3610 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kusura bakma ya, o kadar derin bakmamıştım.![]()
Hocam, 2.eli bile çok pahalı ürünün.
2.000 Tl civarına bir şey bulamaz mıyız?