Bütçe
1.500-2.000 TL

sbbo

Yetkin
Yer
Windhelm
1500 TL - 2000 TL aralığında bir gamepad önerisine ihtiyacım var. Tercihim kablolu olması yönünde çünkü bugüne kadar her cihazımı kablolu kullandım ve bu alışkanlığımı bırakamıyorum. Ayrıca, titreşim hissiyatı güçlü olan bir model arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 😊

Ayrıca konu haricinde sormak istediğim bir soru daha var. Sizce gamepad ile F1 ve WRC gibi yarış oyunlarını rahatça oynayabilir miyim? Çünkü direksiyon seti bütçemi aşıyor. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

Ultimate 2C. Dusuk butce olsa belki tamam denebilir de neden bu butcede kablosuz istiyorsunuz ki?
Kasa için konu açtığımda bana çok yardımcı oldun. Kafam karışıktı ve ne yapacağımı bilmiyordum; herkes farklı bir şey söylüyordu. O an sana güvenmem gerektiğini hissettim ve iyi ki güvenmişim dedim. Şimdi bu konuda da sana güveniyorum. İyi ki varsın brom. :)

Oynarsiniz. Ultimate 2C alın geçin direkt.
Teşekkür ederim Kaan. Tavsiyenize uyacağım. :)

HyperX Cloud Gladiate de olur. Microsoft lisanslı bir kol.
Listeye ekledim, teşekkür ederim. :)

Kasa için konu açtığımda bana çok yardımcı oldun. Kafam karışıktı ve ne yapacağımı bilmiyordum; herkes farklı bir şey söylüyordu. O an sana güvenmem gerektiğini hissettim ve iyi ki güvenmişim dedim. Şimdi bu konuda da sana güveniyorum. İyi ki varsın brom. :)

Teşekkür ederim Kaan. Tavsiyenize uyacağım. :)

Listeye ekledim, teşekkür ederim. :)
1732903796538.webp

Renk seçenekleri var bu arada. Sadece mor değil.