Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-2.000 TL
- Makaleler
- 2
Kefine Klean SV'yi de alayım yanında, Type-C ile 3.5mm arasında absürt fark yoktu onda di mi?
Type-C versiyonunda ses çipi entegre geliyor 3.5mm'de anakartının ses cipinden besleniyor.
SF26 61
Üstün
Type-C alırız o zaman, Surge'ü de alıp kaçıyorum ben.Type-C versiyonunda ses çipi entegre geliyor 3.5mm'de anakartının ses cipinden besleniyor.
Arkadaşlar yazmışlar zaten, göremedim etiketi. Surge doğru kararType-C alırız o zaman, Surge'ü de alıp kaçıyorum ben.
SF26 61
Üstün
Thanks anyway babacım.Arkadaşlar yazmışlar zaten, göremedim etiketi. Surge doğru karar![]()
Ekleme; 3 aylık taksitte 250 TL'lik bir vade farkı vardı, 3 aylık vade farkını verip 3 aya böldürdüm. Nakit akışını dengelemiş olurum diye. Herkese bol bol tenks
@Zero_Tw02, neye guleceksiniz tam olarak? Tabanin daha yumusak olmasi sebebiyle daha fazla durdurma kuvveti sunar.
Son düzenleme:
Zero_Tw02
Becerikli
Surge tamamıyla pürüzsüz bir yüzey ve genel olarak Ace serisinin poron tabanı serttir. Orta yumuşak (güya) ve 3.5mm aşırı bir yumuşaklık katmaz. Birde hangi ürüne göre daha fazla durdurma kuvveti sağlıyor?@Zero_Tw02, neye guleceksiniz tam olarak? Tabanin daha yumusak olmasi sebebiyle daha fazla durdurma kuvveti sunar.