- Makaleler
- 3
Önerdiğim modeli kontrol ettiniz mi hocam? Wan'er 2'den pahalı bir cihaz çünkü. Düşük fiyatlarda F/P aramaktansa ifadenizi anlayamadım. Öncelikle bütçeniz zaten düşük.Düşük fiyatlarda f/p aramaktansa bir modeli alıp IEM dünyasına giriş yapmak mantıklı geldi , birkaç gündür bakınıyorum da. DAC için para harcamaktansa type c li Waner alıp sürece başlarım .
İkincil olarak, elimizden geldiğince her bütçede en performanslı ürünü seçmeye çalışırız zaten. Tabii F/P bu hobide göreceli, orası ayrı bir konu.
IEM'lerin Type-C versiyonları sorunlu olabiliyor. Buyrun bakınız, bizzat Wan'er 2 ile telefon görüşmesi yapamıyormuş bir arkadaşımız:
Selam arkadaşlar.
Mevcut kulaklığım superlux HD 681 EVO. Uzun kullanımda kulak üstü kulaklık kafamı rahatsız ettiği için IEM kulak içi kulaklık almaya karar verdim. Apex, CS tarzı oyunlar oynuyorum ve dizi, film, müzik de dinliyorum. 1000-1500₺ arası bir IEM kulaklık almak istiyordum ve tangzu waner sg 2 almaya karar verdim.
Bilgisayarım masaüstü ve Type-C girişi bulunmuyor. Harici ses kartına sahip değilim ve anakartım B450M K II, ses yongası da DxDiag'dan baktığım şekliyle: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0897&SUBSYS_104387FB&REV_1004.
Dediğim gibi tangzuyu almak istiyorum ama 3.5mm mi...
Mevcut kulaklığım superlux HD 681 EVO. Uzun kullanımda kulak üstü kulaklık kafamı rahatsız ettiği için IEM kulak içi kulaklık almaya karar verdim. Apex, CS tarzı oyunlar oynuyorum ve dizi, film, müzik de dinliyorum. 1000-1500₺ arası bir IEM kulaklık almak istiyordum ve tangzu waner sg 2 almaya karar verdim.
Bilgisayarım masaüstü ve Type-C girişi bulunmuyor. Harici ses kartına sahip değilim ve anakartım B450M K II, ses yongası da DxDiag'dan baktığım şekliyle: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0897&SUBSYS_104387FB&REV_1004.
Dediğim gibi tangzuyu almak istiyorum ama 3.5mm mi...
- Circa
- iem iem kulaklık kulaklık type c
- Forum: Kulaklıklar ve Mikrofonlar
Ayrıca, önümüzdeki zamanlarda farklı bir IEM'e geçerseniz, geçmeyi düşünürseniz tekrardan DAC almak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Her modelin Type-C versiyonu mevcut değil.
Her girişin bir çıkışı olduğunu da hatırlatayım. Ek olarak, hemen DAC almak zorunda değilsiniz 3.5 mm bir cihaz için. Bütçenizi yapar bir süre sonra öyle alırsınız. DAC olmadan %10'Luk bir performans almayacaksınız.
Ayrıca sizin tarif ettiğiniz sound'a Cadenza daha fazla uyuyor. Bassı esirgemeyen, ama vokallerin de ezilmediği bir cihazdır. Dinlediğiniz türlerde daha fazla zevk verecektir. (Müzik üzerine öneri verdiğimi hatırlatayım.) Birebir denemenizi tavsiye ediyorum.
@Cursopty Dip ses sorunu yaşamanız da mümkün:
Ayrıca 3.5 mm tercih ettiğinizde ister DAC ister kablosunu değiştirebilirsiniz. Hem esnek bir kullanım sağlar, hem de daha uzun ömürlü olur. Type-C ucun ya da kablonun başına bir iş geldiğinde kulaklığın rahmetli olma olasılığı var.
3.5mm ile değiştirir, devam edersiniz. Ayrıca harici DAC ile daha iyi bir performans almanız da gayet olası.
iPhone mu kullanıyorsunuz, Android mi?
@Cursopty Bu arada hocam sadece şimdi değil, başka herhangi bir zaman da dahil Wraith'ten aldığınız ürünü teslim aldıktan sonra açmadan bir video kaydı başlatın, ve kulaklığı deneyinceye ve sağlam olduğunu anlayıncaya kadar kaydı sürdürün. Sonra başınız ağrımasın.
Son düzenleme: