Bütçe
1500-2500 TL

crosscountry

Gelişen
Kablolu kablosuz olması fark etmez. Çok böyle ağır kaba bir kulaklık da istemiyorum. Kumaş padli de olsa iyi olur aslında.

Son düzenleme:
Bilmiyorum, bence yurt dışı alma. Güvenilir satıcıdan al. H3 tükenmiş ama ben onu tercih ederdim.

Alma o markaları.

Gamepower o kadar da kötü değil zaten bu bütçede adam gibi bir kulaklık bulamazsınız. En iyi kulaklıkları genel anlamda SteelSeries üretir ki tek iyi kulaklığı şu an Arctis Nova Pro yani çok fazla fark olmayacaktır aralarında.

Gamepower o kadar da kötü değil zaten bu bütçede adam gibi bir kulaklık bulamazsınız. En iyi kulaklıkları genel anlamda SteelSeries üretir ki tek iyi kulaklığı şu an Arctis Nova Pro yani çok fazla fark olmayacaktır aralarında.

Hocam, Havit varken onu almak da mantıklı değil sahsimca. Hani butce daha yukarı çıkıyorsa H3 alınabilir, Gamepower'e buluşmaya gerek yok gibi.

Hocam, Havit varken onu almak da mantıklı değil sahsimca. Hani butce daha yukarı çıkıyorsa H3 alınabilir, Gamepower'e buluşmaya gerek yok gibi.
Fifine h3 mü blacshark v2 x mi? Fifine 2320 lira akakcede

Hocam, Havit varken onu almak da mantıklı değil sahsimca. Hani bütçe daha yukarı çıkıyorsa H3 alınabilir, Gamepower'e buluşmaya gerek yok gibi.

Bir yayıncı Gamepower kulaklık kullanıyordu kullandığı modelin ismini unuttum çok iyi bir kulaktı o yüzden bir iki modeli çok iyi Gamepower'ın incelemişliğim var.

Fifine H3 mü blacshark V2 X mi? Fifine 2320 lira Akakçe'de.

Sizin seçiminiz, ben burada hangisini alacağınıza karışamam her kulaklıklığın eksiklikleri ve iyi tarafları oluyor ama oyun tarafında muhtemelen BlackShark daha iyidir.

Fifine H3 mü blacshark V2 X mi? Fifine 2320 lira Akakçe'de

Fifine stokta bittiği için şu anki satıcısı nasıl bilmiyorum. BlackShark daha once kullandim, pek sevdiğim bir modeli degil. Ben Fifine icin sans verirdim. Zaten BlackShark X'in yazılımsal 7.1'i sahsimca kötü, bir de anakartin da onemli zira çoğu sey ses kartına bağlı.

Fifine stokta bittiği için şu anki satıcısı nasıl bilmiyorum. BlackShark daha once kullandim, pek sevdiğim bir modeli degil. Ben Fifine icin sans verirdim. Zaten BlackShark X'in yazılımsal 7.1'i sahsimca kötü, bir de anakartin da onemli zira çoğu şey ses kartına bağlı.

Startgame diye bir satıcı satıyor farklı sitelerde de aynı satıcı satıyor ama en ucuzu burada. Anakart MSI Pro A620M-E ayrıyeten ses kartı almam gerekir mi? Bir de ileride bunun pedler eskiyince Cloud 2 pedi olur mu acaba buna bayağı benziyor tipi.