crosscountry
Gelişen
Kablolu kablosuz olması fark etmez. Çok böyle ağır kaba bir kulaklık da istemiyorum. Kumaş padli de olsa iyi olur aslında.
Son düzenleme:
Razer'ı 2200 e almak iyi midir? N11'de 1800 e satılıyor ama yurt dışı 15 günde geliyor ve orijinal değil falan diyorlar.
Bir de gamepower falan iyi midir? 1600 1800 e gamepower kulaklık alınır mı?
Razer'ı 2200 e almak iyi midir? N11'de 1800 e satılıyor ama yurt dışı 15 günde geliyor ve orijinal değil falan diyorlar.
Bir de gamepower falan iyi midir? 1600 1800 e gamepower kulaklık alınır mı?
Bilmiyorum, bence yurt dışı alma. Güvenilir satıcıdan al. H3 tükenmiş ama ben onu tercih ederdim.
Alma o markaları.
Gamepower o kadar da kötü değil zaten bu bütçede adam gibi bir kulaklık bulamazsınız. En iyi kulaklıkları genel anlamda SteelSeries üretir ki tek iyi kulaklığı şu an Arctis Nova Pro yani çok fazla fark olmayacaktır aralarında.
Gamepower o kadar da kötü değil zaten bu bütçede adam gibi bir kulaklık bulamazsınız. En iyi kulaklıkları genel anlamda SteelSeries üretir ki tek iyi kulaklığı şu an Arctis Nova Pro yani çok fazla fark olmayacaktır aralarında.
Fifine h3 mü blacshark v2 x mi? Fifine 2320 lira akakcedeHocam, Havit varken onu almak da mantıklı değil sahsimca. Hani butce daha yukarı çıkıyorsa H3 alınabilir, Gamepower'e buluşmaya gerek yok gibi.
Hocam, Havit varken onu almak da mantıklı değil sahsimca. Hani bütçe daha yukarı çıkıyorsa H3 alınabilir, Gamepower'e buluşmaya gerek yok gibi.
Fifine H3 mü blacshark V2 X mi? Fifine 2320 lira Akakçe'de.
Fifine H3 mü blacshark V2 X mi? Fifine 2320 lira Akakçe'de
Fifine stokta bittiği için şu anki satıcısı nasıl bilmiyorum. BlackShark daha once kullandim, pek sevdiğim bir modeli degil. Ben Fifine icin sans verirdim. Zaten BlackShark X'in yazılımsal 7.1'i sahsimca kötü, bir de anakartin da onemli zira çoğu şey ses kartına bağlı.