SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.640 Çözümler 14 Beğeniler 7.765 Çarşamba 22:04 #11 Ethem Efe dedi: Akakçe hatalı göstermiş tarayıcımda, linke girince düzeldi. Teşekkür ederim. İkisinden birini alacağım. Attığınızı kullandınız mı? Veya bilginiz var mı hakkında? Genişletmek için tıkla... Attığımı kullanan çok fazla arkadaşım var, fazlasıyla memnunlar. Piyasadaki repütasyonu belli zaten Stanley'nin, üzeceğini düşünmüyorum.
Ethem Efe dedi: Akakçe hatalı göstermiş tarayıcımda, linke girince düzeldi. Teşekkür ederim. İkisinden birini alacağım. Attığınızı kullandınız mı? Veya bilginiz var mı hakkında? Genişletmek için tıkla... Attığımı kullanan çok fazla arkadaşım var, fazlasıyla memnunlar. Piyasadaki repütasyonu belli zaten Stanley'nin, üzeceğini düşünmüyorum.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.730 Çözümler 9 Beğeniler 2.671 Yer KKTC | Gazimağusa Çarşamba 22:05 #12 SF26 dedi: Attığımı kullanan çok fazla arkadaşım var, fazlasıyla memnunlar. Piyasadaki repütasyonu belli zaten Stanley'nin, üzeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız, uzun süredir almak istiyorum zamanı geldi sanırım. Teşekkür ederim.
SF26 dedi: Attığımı kullanan çok fazla arkadaşım var, fazlasıyla memnunlar. Piyasadaki repütasyonu belli zaten Stanley'nin, üzeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız, uzun süredir almak istiyorum zamanı geldi sanırım. Teşekkür ederim.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.640 Çözümler 14 Beğeniler 7.765 Çarşamba 22:06 #13 Ethem Efe dedi: Evet haklısınız, uzun süredir almak istiyorum zamanı geldi sanırım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
Ethem Efe dedi: Evet haklısınız, uzun süredir almak istiyorum zamanı geldi sanırım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.730 Çözümler 9 Beğeniler 2.671 Yer KKTC | Gazimağusa Çarşamba 23:38 #14 SF26 dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Suyun sızma problemi olduğunu belirten oldukça fazla kişi var, sanırım bazı modeller için sadece, özellikle cup olanlar için diyorlar emin olamadım. SF26 dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Hepsinde varmış sanırım. Ters dönünce sızmaya başlıyor. Evde kullanacağım için çok bir problem olmaz ama gezilerde vs de kullanmayı düşünüyordum :/ Son düzenleme: Dün 00:00
SF26 dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Suyun sızma problemi olduğunu belirten oldukça fazla kişi var, sanırım bazı modeller için sadece, özellikle cup olanlar için diyorlar emin olamadım. SF26 dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Hepsinde varmış sanırım. Ters dönünce sızmaya başlıyor. Evde kullanacağım için çok bir problem olmaz ama gezilerde vs de kullanmayı düşünüyordum :/
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.640 Çözümler 14 Beğeniler 7.765 Dün 00:18 #15 Ethem Efe dedi: Suyun sızma problemi olduğunu belirten oldukça fazla kişi var, sanırım bazı modeller için sadece, özellikle cup olanlar için diyorlar emin olamadım. Hepsinde varmış sanırım. Ters dönünce sızmaya başlıyor. Evde kullanacağım için çok bir problem olmaz ama gezilerde vs de kullanmayı düşünüyordum :/ Genişletmek için tıkla... Model belirtilmemiş, hangi modeli olduğuna da bakmak lazım.
Ethem Efe dedi: Suyun sızma problemi olduğunu belirten oldukça fazla kişi var, sanırım bazı modeller için sadece, özellikle cup olanlar için diyorlar emin olamadım. Hepsinde varmış sanırım. Ters dönünce sızmaya başlıyor. Evde kullanacağım için çok bir problem olmaz ama gezilerde vs de kullanmayı düşünüyordum :/ Genişletmek için tıkla... Model belirtilmemiş, hangi modeli olduğuna da bakmak lazım.
Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 136 Beğeniler 104 Yer İzmir Dün 00:54 #16 Ben ofisimde Stanley Quencher kullanıyorum. Fiyatı şu an ne kadar bilmiyorum ama çok kullanışlı ve güzel, öneririm. Ayrıca çok güzel renk seçenekleri var. Ama piknik, kamp, deniz kenarı için uygun değil onun için diğer modele bakmalısın.
Ben ofisimde Stanley Quencher kullanıyorum. Fiyatı şu an ne kadar bilmiyorum ama çok kullanışlı ve güzel, öneririm. Ayrıca çok güzel renk seçenekleri var. Ama piknik, kamp, deniz kenarı için uygun değil onun için diğer modele bakmalısın.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.730 Çözümler 9 Beğeniler 2.671 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 11:55 #17 SF26 dedi: Model belirtilmemiş, hangi modeli olduğuna da bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Pipetli modeller sanırım genel olarak, ters çevrilmediği sürece bir sorun olmayacağını belirtmişler.
SF26 dedi: Model belirtilmemiş, hangi modeli olduğuna da bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Pipetli modeller sanırım genel olarak, ters çevrilmediği sürece bir sorun olmayacağını belirtmişler.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.640 Çözümler 14 Beğeniler 7.765 Dün 13:13 #18 Ethem Efe dedi: Pipetli modeller sanırım genel olarak, ters çevrilmediği sürece bir sorun olmayacağını belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Pipetli modeli de ters çevirmeyiver bi’ zahmet.
Ethem Efe dedi: Pipetli modeller sanırım genel olarak, ters çevrilmediği sürece bir sorun olmayacağını belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Pipetli modeli de ters çevirmeyiver bi’ zahmet.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.730 Çözümler 9 Beğeniler 2.671 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 13:15 #19 SF26 dedi: Pipetli modeli de ters çevirmeyiver bi’ zahmet. Genişletmek için tıkla... Öğrenince öyle dedim ben de Alayım geçeyim, düz duracak zaten.
SF26 dedi: Pipetli modeli de ters çevirmeyiver bi’ zahmet. Genişletmek için tıkla... Öğrenince öyle dedim ben de Alayım geçeyim, düz duracak zaten.