Bütçe
1.500-2.500 TL
Akakçe hatalı göstermiş tarayıcımda, linke girince düzeldi.

Teşekkür ederim. İkisinden birini alacağım. Attığınızı kullandınız mı? Veya bilginiz var mı hakkında?
Attığımı kullanan çok fazla arkadaşım var, fazlasıyla memnunlar. Piyasadaki repütasyonu belli zaten Stanley'nin, üzeceğini düşünmüyorum.

Suyun sızma problemi olduğunu belirten oldukça fazla kişi var, sanırım bazı modeller için sadece, özellikle cup olanlar için diyorlar emin olamadım.

Hepsinde varmış sanırım. Ters dönünce sızmaya başlıyor. Evde kullanacağım için çok bir problem olmaz ama gezilerde vs de kullanmayı düşünüyordum :/

Son düzenleme:
Suyun sızma problemi olduğunu belirten oldukça fazla kişi var, sanırım bazı modeller için sadece, özellikle cup olanlar için diyorlar emin olamadım.

Hepsinde varmış sanırım. Ters dönünce sızmaya başlıyor. Evde kullanacağım için çok bir problem olmaz ama gezilerde vs de kullanmayı düşünüyordum :/

Model belirtilmemiş, hangi modeli olduğuna da bakmak lazım.

Ben ofisimde Stanley Quencher kullanıyorum. Fiyatı şu an ne kadar bilmiyorum ama çok kullanışlı ve güzel, öneririm. Ayrıca çok güzel renk seçenekleri var. Ama piknik, kamp, deniz kenarı için uygun değil onun için diğer modele bakmalısın.