1.500-2.800 TL arası klavye önerisi

Bütçe
2.800 TL

Que

Yetkin
Makaleler
4
Yer
adana
1.500-2.800 TL Arası klavye önerebilecek var mi? GamePower Eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.

%60, kablolu ve mekanik:

%60, kablolu ve mekanik bir seçenek daha:

%60, kablosuz ve mekanik:

1.500-2.800 TL Arası klavye önerebilecek var mi? Gamepower Eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.

Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alacağım kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).
Arkadaşımda gördüm cok memnun o kablolu modelini kullanıyor bu hem 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu.

Not: Kablolu modeli daha ucuz linki: Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konudaki arkadaş gibi İyizconun indirimden faydalanarak Wraith W75 alabilirsin.

Hocam kampanya bitmiş araştırdım.

Hocam Rampage ne kullanıyorum ne de kullandırıyorum.

1.500-2.800 TL arası klavye önerebilecek var mi? Gamepower eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.

Kutusu açılmamış veya az kullanılmış Aula F75 arayın bende bu bütçelerde Aula F75'e yöneldim biraz uğraşarak düzgün bir ilan bulup alabilirsiniz.

O fiyata daha iyi Switchli klavye alabiliyorsunuz. İkince el Aula F75 mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…