Bütçe
2.800 TL

Que

Yetkin
Makaleler
4
Yer
adana
1.500-2.800 TL Arası klavye önerebilecek var mi? GamePower Eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.

%60, kablolu ve mekanik:

%60, kablolu ve mekanik bir seçenek daha:

%60, kablosuz ve mekanik:

1.500-2.800 TL Arası klavye önerebilecek var mi? Gamepower Eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.

Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alacağım kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).
Arkadaşımda gördüm cok memnun o kablolu modelini kullanıyor bu hem 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu.

Not: Kablolu modeli daha ucuz linki: Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konudaki arkadaş gibi İyizconun indirimden faydalanarak Wraith W75 alabilirsin.

Bu konudaki arkadaş gibi İyizconun indirimden faydalanarak Wraith W75 alabilirsin.
Hocam kampanya bitmiş araştırdım.

Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alcam kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).
Arkadaşımda gördüm cok memnun o kablolu modelini kullanıyor bu hem 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu.

Not : Kablolu modeli daha ucuz linki :Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam Rampage ne kullanıyorum ne de kullandırıyorum.

Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alacağım kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).

Not: Kablolu modeli daha ucuz linki: Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
O fiyata daha iyi Switchli klavye alabiliyorsunuz. İkince el Aula F75 mesela.

throwing-stone.gif