Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.800 TL
- Makaleler
- 43
%60, kablolu ve mekanik:
www.akakce.com
%60, kablolu ve mekanik bir seçenek daha:
%60, kablosuz ve mekanik:
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
%60, kablolu ve mekanik bir seçenek daha:
%60, kablosuz ve mekanik:
1.500-2.800 TL Arası klavye önerebilecek var mi? Gamepower Eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.
Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alacağım kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).
Arkadaşımda gördüm cok memnun o kablolu modelini kullanıyor bu hem 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu.
Rampage W-GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q RGB 2,4 ghz+ BT Mekanik Gaming Oyuncu Klavye
Model X-GRANITE 17 Mod RGB Aydınlatma Switch GTMX Blue Switch Slim Profil Bağlantı 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu Çalışma Menzili 8 Metre Bluetooth Sürümü v5.0...
rampage.com.tr
Not: Kablolu modeli daha ucuz linki: Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Wraith W75 klavye almayı düşünüyorum kampanyalar dahilinde uygun bir fiyata elime gelmiş olacak.
1229 TL İyzico alışveriş indirimi, kendisinin 700 TL bir sonraki alışverişe kod (alt limit yok) ve satın alırken kupon indirim kodu (ürünün kendi fiyatı üzerinden yüzde %3 yani 140,97 TL).
4.647,03 TL = İndirim kodlu ve kargo dahil ödenen para.
2.718 TL = Özetle toplam gelecek fiyat.
Wraith W75 ürünün linki.
Wraith W75 klavye almayı düşünüyorum kampanyalar dahilinde uygun bir fiyata elime gelmiş olacak.
1229 TL İyzico alışveriş indirimi, kendisinin 700 TL bir sonraki alışverişe kod (alt limit yok) ve satın alırken kupon indirim kodu (ürünün kendi fiyatı üzerinden yüzde %3 yani 140,97 TL).
Wraith W75 ürünün linki.
Bu konudaki arkadaş gibi İyizconun indirimden faydalanarak Wraith W75 alabilirsin.
Hocam kampanya bitmiş araştırdım.Merhabalar,
Wraith W75 ürünün linki.
Bu konudaki arkadaş gibi İyizconun indirimden faydalanarak Wraith W75 alabilirsin.
Hocam Rampage ne kullanıyorum ne de kullandırıyorum.Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alcam kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).
Arkadaşımda gördüm cok memnun o kablolu modelini kullanıyor bu hem 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu.
![]()
Rampage W-GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q RGB 2,4 ghz+ BT Mekanik Gaming Oyuncu Klavye
Model X-GRANITE 17 Mod RGB Aydınlatma Switch GTMX Blue Switch Slim Profil Bağlantı 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu Çalışma Menzili 8 Metre Bluetooth Sürümü v5.0...rampage.com.tr
Not : Kablolu modeli daha ucuz linki :Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam kampanya bitmiş araştırdım.
Hocam Rampage ne kullanıyorum ne de kullandırıyorum.
Hocam vallah bunu almamın 2 nedeni var bir F1leri var bir de kablosuz.
HDDKullanıyorum
Üstün
1.500-2.800 TL arası klavye önerebilecek var mi? Gamepower eva 5 kullanıyorum ve artık sıkıldım.
Kutusu açılmamış veya az kullanılmış Aula F75 arayın bende bu bütçelerde Aula F75'e yöneldim biraz uğraşarak düzgün bir ilan bulup alabilirsiniz.
O fiyata daha iyi Switchli klavye alabiliyorsunuz. İkince el Aula F75 mesela.Hocam taşlancağımı biliyorum ama ben bundan alacağım kendime yakın zamanda bunu öneririm (ama internette cok iyi yorumları yok).
![]()
Model X-GRANITE 17 Mod RGB Aydınlatma Switch GTMX Blue Switch Slim Profil Bağlantı 2.4 GHz + v5.0 Bluetooth + Kablolu Çalışma Menzili 8 Metre Bluetooth Sürümü v5.0...rampage.com.tr
Not: Kablolu modeli daha ucuz linki: Rampage GRANITE Siyah/Gri Low Profile BLUE SWITCH Q Rainbow Mekanik Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aga taşlamayın beni