Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000-1.500 TL
1500'e %65 zor ama burada var alternatifler: Royal Kludge Gaming Klavye fiyatları ve En Ucuz Royal Kludge Gaming Klavye modelleri
HIERONET
Uzman
şu an redragon en mantıklısı gibi yani hocam hem pil omru oplsun hem ozellikler olsun1500'e %65 zor ama burada var alternatifler: Royal Kludge Gaming Klavye fiyatları ve En Ucuz Royal Kludge Gaming Klavye modelleri
Bilmiyorum ben RK aldım geçtim.
HIERONET
Uzman
Herhangi bir sorun yaşadınız mı hocam veya gozunuze batan bir eksiklik aksama falna var mı önerir misiniz?
Daha bugün sipariş verdim hocam. 
HIERONET
Uzman
Hayırlı olsun hocam
Bu bütçede çok fazla seçenek yok, bütçe artarsa Whatgeek'den AK820 Pro var. Diğer türlü RK61-Redragon K530 ve dediğiniz aigo'lar var.
Ajazz markası iyi midir hocam?
Stebb
Uzman
İyidir, bayağı kişi aldı buradan. Forumda incelemesi de var, bi' göz atın isterseniz.Hayırlı olsun hocam
Ajazz markası iyi midir hocam?
HIERONET
Uzman
tamamdır hocam bi modellere ve incelemelere bakayım benİyidir, bayağı kişi aldı buradan. Forumda incelemesi de var, bi' göz atın isterseniz.
İyidir, bayağı kişi aldı buradan. Forumda incelemesi de var, bi' göz atın isterseniz.
Hocam sanırım Redragon K539 da karar kıldım.
Geri kabloluya dondum Redragon K617 aldım gayet memnunum sadece ilk hafta alışma suresi olacakmış gibi geliyor ama yavaştan kendine alıştırdıgınıda hissettiriyor klavye (sonradan konuya gelen olupda eli boş donmesin diye)
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-