Bütçe
1.500

yapboz

Başarılı
Şu an MLD M300 NVMe 500 GB SSD kullanıyorum, M.2 SSD olarak geçiyor herhalde, çok bir bilgim yok ve sağlığı 47%. Anakartım ise B450M-H, 1 tane M.2 yuvası var diye biliyorum. Şu anki kullandığım SSD de çöpe gitsin istemiyorum, o yüzden 500GB-1TB SATA SSD arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gündüz aşağıdaki ürünü sipariş vereceğim. Benim de M.2 SSD 1TB doluyor, alternatif olarak 2.5'lik SSD almaya karar verdim, dosyaları burada tutarım. Windows'u ve oyunları M.2 SSD'de tutarım. En mantıklı böyle oluyor sanırsam.

Merhaba,

SATA yerine M.2 SSD alıp eski M.2 SSD'yi de dönüştürücü ile depolama olarak kullanabilirsiniz.
Bu fiyata 1TB iyi bir model yok şu an. 500GB olarak Kioxia Exceria G2 M.2 SSD tercih edilebilir.

Dönüştürücü olarak da bu markalara bakabilirsiniz:

Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü

Dark NVMe M.2 SSD to PCI-E X1 Dönüştürücü Kart (DK-AC-PEM1X)

Anakartın x1 yuvasına takarak kullanıyorsunuz, montaj için birkaç video izleyerek veya burada konusunu açarak destek alabilirsiniz.

Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız ve biraz daha bütçe artırma şansınız varsa bu SATA SSD'ye bakabilirsiniz:

Samsung 870 EVO SATA III 2.5", 500 GB SSD, 560 MB/sn Okuma, 530 MB/sn Yazma, ‎‎‎MZ-77E500BW

Samsung 500GB 870 Evo 560MB-530MB-s Sata 2.5" (MZ-77E500BW) SSD Sabit Disk

Şu an MLD M300 NVMe 500 GB SSD kullanıyorum, M.2 SSD olarak geçiyor herhalde, çok bir bilgim yok ve sağlığı 47%. Anakartım ise B450M-H, 1 tane M.2 yuvası var diye biliyorum. Şu anki kullandığım SSD de çöpe gitsin istemiyorum, o yüzden 500GB-1TB SATA SSD arıyorum.
Ucuza Exceria SATA alıp geçebilirsiniz sadece depolama amaçlıyorsanız.
Ya da @Techmo'nun dediği gibi dönüştürücü alıp SN580 ya da Exceria G2 alabilirsiniz.

Ucuza Exceria SATA alıp geçebilirsiniz sadece depolama amaçlıyorsanız.
Ya da @Techmo'nun dediği gibi dönüştürücü alıp SN580 ya da Exceria G2 alabilirsiniz.
Dönüştürücü + SN580 alsam oluyor yani? Sadece depolama amaçlı kullanmayacağım. Oyun, Windows vs. yeni aldığıma kuracağım.

Ben ürünü aldım, dostum.
Yorumumda dislike atanlar neyin peşinde onu da anlamıyorum, mis gibi 3 yıl birebir değişim garantili. Vadesiz 9 taksitle 1.757 TL'ye satın aldım.
İncehesap Gaming Gecesin'de dip fiyat olarak 1649 TL'ye satılmıştı fakat taksit yok bildiğiniz üzere ve her zaman da gelmiyor.
Bilindik markalarında kronik, Şikayervar'da sorunları var :)

Ekran görüntüsü 2024-10-13 135206.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşek James'i almayın. Üreticisi ürüne kendi ismini vermiş, sıcaklık sensörü bile yok bazı ürünlerinde. Sabit 40 derece gösteriyor. Kitapçığına Samsung muadili kontrolcü yazmışlar, alakası yok. Yalan dolan. 3 yıl değişim garantisi vs. diye de leş ürünü size pazarlıyorlar.

Bütçeniz yeterse Samsung 870 EVO alın, şu anda alabileceğiniz en iyi SATA SSD o. Olmazsa şu alınabilir: