Bütçe
1.500 TL
Arkadaşlar merhaba,

Dün doğum günümdü. Ablam sana gamepad alacağım dedi. 1.5k civarı bütçesi var mış. Uzun süre götürecek kaliteli bir gamepad önerirseniz sevinirim. Saygılarımla.

Yukarıda atılan Secuzi ile aynı ürün ancak rengi daha güzel 🙂

Yukarıda atılan secuzi ile aynı ürün ancak rengi daha güzel 🙂

Hocam kullandıysanız secuzi olsun bu easy olsun memnun musunuz? Zamanında bu siteden klavye alacaktım ama güvenilir olmadığını söylemişlerdi.

Hocam kullandıysanız secuzi olsun bu easy olsun memnun musunuz? Zamanında bu siteden klavye alacaktım ama güvenilir olmadığını söylemişlerdi.
Secuzi'yi de EasySMX X15'i de kullandım. Ben bu siteden aldım attığım ürünü, site hakkında bazı söylemler var ancak tam olarak olayı bilmiyorum. Eğer garanti servisi senin için önemliyse Secuzi'yi alabilirsin, ben aldığımda rengi yüzünden iade etmiştim. X15 ile aynı kol zaten.

Triggerların kısa olma konusuna değinecek olursak bence o kadar da kısa değil, gayet yeterli.

İnceleme tarzında olan bu konumu da okuyabilirsiniz isterseniz.

Böyle bir yorum paylaşmışlar.

Secuzi'yi de EasySMX X15'i de kullandım. Ben bu siteden aldım attığım ürünü, site hakkında bazı söylemler var ancak tam olarak olayı bilmiyorum. Eğer garanti servisi senin için önemliyse Secuzi'yi alabilirsin, ben aldığımda rengi yüzünden iade etmiştim. X15 ile aynı kol zaten.

Triggerların kısa olma konusuna değinecek olursak bence o kadar da kısa değil, gayet yeterli.

İnceleme tarzında olan bu konumu da okuyabilirsiniz isterseniz.

Yaptığınız inceleme için başarılarınızın devamını dilerim çok güzel olmuş. Ben connect Game'e güvenmediğim için büyük ihtimalle secuzi alacağım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1767115788467.webp
    1767115788467.webp
    208,8 KB · Görüntüleme: 46
Connect, satış sonrası destek açısından çok iyi değil maalesef. Tabii ki Hepsiburada kadar da alakalı değiller. Satış sonrası desteğe önem veriyorsaniz Secuzi almaniz daha doğru olur.

Tetikler de denildiği gibi kısa falan değil gayet ideal seviyede. Herkes bir ürün hakkında her açıdan yorum yapabilir, dolayısıyla herkesin beklentisi ve deneyimi farklı olabilir.