Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Torukojin Kaneki 6
Başarılı
Merhaba,
1.500 TL civarında alınabilecek kablolu veya kablosu çıkarılabilen kablolu, (Düz kablosuz istemiyorum.) Önerebilir misiniz?
PC için alacağım. F310 gibi kaba tasarımlı olmasını istemiyorum.
Secuzi Lig 3601 olabilir ama bilgisi olanları bekleyin bana güvenmeyin.
- Makaleler
- 2
Merhaba,
1.500 TL civarında alınabilecek kablolu veya kablosu çıkarılabilen kablolu, (düz kablosuz istemiyorum.) Önerebilir misiniz?
PC için alacağım. F310 gibi kaba tasarımlı olmasını istemiyorum.
F310 kaba değil hoş bir kol tek eksisi kablolu olması.
Torukojin Kaneki 6
Başarılı
Siyahi da mı var mış ben sadece yeşil var sanıp onu almıştım.
Yeni renk yapmış olabilirler. Biz alırken yoktu ilk hypelanan zamanında. Güzelmiş bu da baya. Ama yeşili de güzel bence gerçekte daha güzel gözüküyor ilan fotoğraflarına göre.Siyahi da mı var mış ben sadece yeşil var sanıp onu almıştım.
Yenilenen stoklarla birlikte geldi.Siyahi da mı var mış ben sadece yeşil var sanıp onu almıştım.
erdym 40
Üstün
F310 kaba değil hoş bir kol tek eksisi kablolu olması.
Alınmaz, artık o fiyatta alternatif çok daha iyileri çıktı maalesef. Ayrıca hall ve titreşim motorları gibi eksileri de var ek olarak tuğla gibi ergonomiye sahip.
Alınmaz, artık o fiyatta alternatif çok daha iyileri çıktı maalesef. Ayrıca hall ve titreşim motorları gibi eksileri de var ek olarak tuğla gibi ergonomiye sahip.
Bence tasarım olarak güzel özellik olarak eski olduğu doğru.
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-