Bütçe
1.500 TL

mustafakrml

Uzman
Yer
Trabzon, Ortahisar
Merhaba, şu anda Logitech G15 kullanıyorum ancak oldukça büyük olması ve membranlı yapısı nedeniyle değiştirmek istiyorum. Espor oyuncusu değilim; daha çok simülasyon oyunları oynuyorum. Bu yüzden profesyonel seviyede bir klavyeye ihtiyacım yok, sadece uygun fiyatlı ve mekanik bir klavye arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, şu anda Logitech G15 kullanıyorum ancak oldukça büyük olması ve membranlı yapısı nedeniyle değiştirmek istiyorum. Espor oyuncusu değilim; daha çok simülasyon oyunları oynuyorum. Bu yüzden profesyonel seviyede bir klavyeye ihtiyacım yok, sadece uygun fiyatlı ve mekanik bir klavye arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

"Uygun fiyat" dediğiniz fiyat ne oluyor tam olarak, kimisine 3K, kimisine 1K uygun oluyor.

Brown Switch mi red Switch mi tavsiyeniz nedir? Uzun süredir membran klavye kullandığım için unuttum hep en son galiba Rampage Hydra R6 RGB kullanmıştım o da blue Switch'di.

Red Switch'in sesi fazla ama bir tık daha performanslı brown Switch'de daha sessiz hissiyatı bence daha iyi performansıda Red'e yakın.
Bence brown.

Brown Switch mi red Switch mi tavsiyeniz nedir? Uzun süredir membran klavye kullandığım için unuttum hep en son galiba Rampage Hydra R6 RGB kullanmıştım o da blue Switch'di.

Ben brown tercih ederim, sesleri markadan markaya değişir. Aynı tür altında oldukları için tuş ömürleri de benzer olacaktır. En iyisi, klavyeyi aratıp, Switch seslerine bakmak.

Red Switch'in sesi fazla ama bir tık daha performanslı brown Switch'de daha sessiz hissiyatı bence daha iyi performansıda red e yakın.

Ses önemli değil yumuşak olsun biraz parmaklarımın altında kaysın misal yani membran klavyenin taş gibi hissiyatından sıkıldım çünkü.

Ses önemli değil yumuşak olsun biraz parmaklarımın altında kaysın misal yani membran klavyenin taş gibi hissiyatından sıkıldım çünkü.

Klavyenin switchlerini ileride yağlayabilirsiniz. Rehberleri var, kolay bir işlem. Ancak çok yumuşayacağı için yanlış tuşlara basmanız da mümkün.