Menace
Becerikli
Ses önemli değil yumuşak olsun biraz parmaklarımın altında kaysın misal yani membran klavyenin taş gibi hissiyatından sıkıldım çünkü.
Brown al o zaman.
Ses önemli değil yumuşak olsun biraz parmaklarımın altında kaysın misal yani membran klavyenin taş gibi hissiyatından sıkıldım çünkü.
Switch rengine göre performans olmaz. Red, brown'dan daha sessiz bir swtich. Red sessiz bir swtich ayrıca.Red Switch'in sesi fazla ama bir tık daha performanslı brown Switch'de daha sessiz hissiyatı bence daha iyi performansıda Red'e yakın.
Bence brown.
Bunları istiyorsanız, brown size uygun değil. Yağ gibi istiyorsanız, red tercih edin.Ses önemli değil yumuşak olsun biraz parmaklarımın altında kaysın misal yani membran klavyenin taş gibi hissiyatından sıkıldım çünkü.
Switch rengine göre performans olmaz. Red, Brown'dan daha sessiz bir swtich. Red sessiz bir swtich ayrıca.
Bunları istiyorsanız, brown size uygun değil. Yağ gibi istiyorsanız, red tercih edin.
Brown blue'ye yakın. Red çok daha sessiz ve yağ gibi.Red de brownda kullandım brown daha sessiz geldi bana.
Red ile Brown switch arasındaki fark Brown switchin tactile, Red switchin linear olması. Yani Brown switchin etkinleştiği noktada bir geri tepkime hissedersiniz, Red switch ise bu geri tepkimeyi vermez. Onun haricinde basınç olarak da algılama noktası olarak da aynılar. Ben şahsen Red sevmiyorum, tuşa basıp basmadığımı anlamak zor oluyor.Brown Switch mi red Switch mi tavsiyeniz nedir? Uzun süredir membran klavye kullandığım için unuttum hep en son galiba Rampage Hydra R6 RGB kullanmıştım o da blue Switch'di.