1.500 TL bütçede Wi-Fi menzil artırıcı önerisi

Bütçe
1.500 TL

ltcolbaron41 110

Üstün
Dubleks evde yaşıyorum. Üst katta Wi-Fi çok çekmiyor. Menzil genişletici arıyorum, kaliteli F/P bir ürün önerir misiniz? Kopma sorunu yaşatmayacak. Fiyatlara hiç hakim değilim, o yüzden bütçe belirleyemedim.

Mesh? Router? Yoksa sadece menzili genişletecek priz tipi ürün mü bakıyorsun?

Hangisi daha iyi olur? 1.500 TL bütçe ayırabilirim. Mesh router farkı ne olur, hiç bilgim olmayan bir konu.

Hangisi daha iyi olur? 1.500 TL bütçe ayırabilirim. Mesh router farkı ne olur, hiç bilgim olmayan bir konu.

Sizin durumunuzda mesh sistem almak daha mantıklı ama mesh sistemler priz tiplerine kıyasla daha pahalı. Bütçe ayırabilirsen, bunu ayıramazsan da TP-Link RE300 öneririm. 1 Gbps gibi hız beklentin varsa ya da gerçekten iyi bir çekim kalitesi arıyorsan, mesh'i almanı öneririm; asla üzmez.

Hocam, yok 200 megabit internet var zaten. Şimdilik RE300 alayım, işimi görsün. Verim alamazsam mesh sistem bakarım hocam. RE300'ün bir tık daha iyisi var mı? Prize takıp kullanmalı.

RE300'ü Amazon'dan aldım, beğenmezsem iade ederim. Mesh bakarız hocam.

RE300 ev çok büyük değilse işini şimdilik göreceğini düşünüyorum ama çok fazla performans beklememek gerekiyor. Kurulumunu yaptıktan sonra birden fazla odada deneyerek en iyi aldığın sonucu bul.

Merhaba çok bütçe yok tavsiyem üst kata 1 adet CAT6 kablo çek ve ona router bağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…