emilbreivik
Uzman
Bugün internet bağlandı. Verdikleri modemin resmini de aşağıya koydum. Telefonla modemin yanında ve yan odada yaptığım hız testinde çok ciddi hız farkı var. Mesela ilk test yaptığımda, modemin yanında 800 Mbps (Şimdi yaptığımda testlerde 480-500 Mbps.) Civarında alıyordum. Yan odaya geçtiğimde hız bir anda 100 Mbps civarına düştü, sonrasında yaptığım 2-3 testte hız 200-250 civarına kadar çıktı ama daha fazlasını göremedim.
Modemin olduğu oda dışındaki yerlerde de düzgün Wi-Fi hızı almak için menzil genişletici almak istiyorum. İnternete çok kısa bir baktım da, TP-Link RE705X diye bir ürün gördüm, fiyatı 2.500 TL. Bu ürün hakkında bilginiz var mı? Bu ürünü kullanarak, 100 Mbps hız aldığım yerde bu ürünle ne kadar hız alabilirim? Maksimum bu fiyat bandında önerdiğiniz farklı bir ürün var mı?
Modemin olduğu oda dışındaki yerlerde de düzgün Wi-Fi hızı almak için menzil genişletici almak istiyorum. İnternete çok kısa bir baktım da, TP-Link RE705X diye bir ürün gördüm, fiyatı 2.500 TL. Bu ürün hakkında bilginiz var mı? Bu ürünü kullanarak, 100 Mbps hız aldığım yerde bu ürünle ne kadar hız alabilirim? Maksimum bu fiyat bandında önerdiğiniz farklı bir ürün var mı?