Bütçe
1.500 TL

sisyphus1289

Yetkin
Arkadaşım yurtta kalıyor, GM80 falan filan attım, görünümünü beğenmedim, tombik duruyor falan dedi. Daha böyle avuca sığacak ergonomik bir mouse önerebilir misiniz? Bütçe daha zerre çıkmaz. 1.500 TL beyaz, ele oturan, kablosuz, rekabetçi ve hikayeli oyunlarda sırıtmayacak bir mouse önerebilir misiniz?

Kendi kullandığım Attack Shark R1 model fareyi tavsiye edebilirim veya Attack Shark X11 ama ürünler pek kaliteli değil. Yani parasını bence haketmiyor onun yerine ATK markası yada SC680 daha mantıklı olur.

Kendi kullandığım Attack Shark R1 model fareyi tavsiye edebilirim veya Attack Shark X11 ama ürünler pek kaliteli değil. Yani parasını bence haketmiyor onun yerine ATK markası yada SC680 daha mantıklı olur.
Eğer Trendyoldan almak şart ise Attack Shark tavsiye ettim ama pişman olabilirsiniz.

Aslında Shark X11i bana attı, alayım mı diye ona benzer bir şey istiyor görünüm olarak. Ama valoda da elinde kalmasın çocuğun.

Aslında Shark X11i bana attı, alayım mı diye ona benzer bir şey istiyor görünüm olarak. Ama valoda da elinde kalmasın çocuğun.
Bende R1 Superlight modeli var Aralık ayından beri kullanıyorum memnunum sadece geçen gün bir anda pil arızası verdi fareyi resetleyince sorunum çözüldü. Onun dışında bir problem yaşamadım. Ama illaki Trendyoldan alınacaksa bir çok satılan ürün hemen hemen elinde kalacaktır.