1.500 TL gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10007
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 400
  • Etiketler Etiketler
    gamepad

10007

Deneyimli
Platform, Rogue-Souls like tarzı ve hikayeli oyunlar oynuyorum, bu civarlarda güzel gamepadler önerebilir misiniz ? Ayrıca bu fiyat bandında alınan gamepad ömürlük olur mu ?

Fark etmez ama sanırım kablosuz için dongle vs. almam lazım, eğer çok pahalı değilse ekstra almam gereken şeyler ikisi de olur. Ayrıca bunu almayı düşünüyordum, forumdan da fikir alayım dedim.

Fark etmez ama sanırım kablosuz için dongle vs. almam lazım, eğer çok pahalı değilse ekstra almam gereken şeyler ikisi de olur. Ayrıca bunu almayı düşünüyordum, forumdan da fikir alayım dedim.

8BitDo da 2 model var biri Bluetooth biri 2.4GHz. Tavsiyem 2.4GHz olan çünkü aparat yanında geliyor.

Ölü bölgesi yok atmış olduğum gamepad da ve hissi iyi titreşimi iyi güzel tutuş hisside iyi hafif extra arkada 2 tuş var kolaylık salıyor bana.

Ölü bölgesi yok atmış olduğum gamepad da ve hissi iyi titreşimi iyi güzel tutuş hisside iyi hafif extra arkada 2 tuş var kolaylık salıyor bana.

Kablolu gamepadler klavye kadar rahat olmuyor fakat atılan seçenek kablolu olarak bu fiyatta en iyilerinden.

8BitDo da 2 model var biri Bluetooth biri 2.4GHz. Tavsiyem 2.4GHz olan çünkü aparat yanında geliyor.
Link var mı yoksa Aliexpress'te indirim falan mı beklemek lazım ? Hiç onu beklemekle uğraşasım yok, zaten adrese de 10+ gün ile geliyor.

Kablolu gamepadler klavye kadar rahat olmuyor fakat atılan seçenek kablolu olarak bu fiyatta en iyilerinden.
Kablolu veya kablosuz takıntım yok, zaten masanın başında oynuyorum. Şu anda kullandığım kablolu var fakat kablosu rahatsız etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…