Detaylar
Kim cevapladı?SoldierBoyBabam
Üstün
8 Bitdo Ultimate C öneririm.
Eğer ürünü temiz kullanırsanız, sizi uzun süre götürür.
Eğer ürünü temiz kullanırsanız, sizi uzun süre götürür.
Kablolumu arıyorsun kablosuzmu hocam?
www.mediamarkt.com.tr
Eğer kablolu arıyorsan bunu önerebilirim fiyat performans ölü bölgesi yok tatmin edicektir sizi.
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulü
Fark etmez ama sanırım kablosuz için dongle vs. almam lazım, eğer çok pahalı değilse ekstra almam gereken şeyler ikisi de olur. Ayrıca bunu almayı düşünüyordum, forumdan da fikir alayım dedim.Kablolumu arıyorsun kablosuzmu hocam?
Eğer kablolu arıyorsan bunu önerebilirim fiyat performans ölü bölgesi yok tatmin edicektir sizi.![]()
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
erdym 42
Üstün
Fark etmez ama sanırım kablosuz için dongle vs. almam lazım, eğer çok pahalı değilse ekstra almam gereken şeyler ikisi de olur. Ayrıca bunu almayı düşünüyordum, forumdan da fikir alayım dedim.
8BitDo da 2 model var biri Bluetooth biri 2.4GHz. Tavsiyem 2.4GHz olan çünkü aparat yanında geliyor.
Ölü bölgesi yok atmış olduğum gamepad da ve hissi iyi titreşimi iyi güzel tutuş hisside iyi hafif extra arkada 2 tuş var kolaylık salıyor bana.Fark etmez ama sanırım kablosuz için dongle vs. almam lazım, eğer çok pahalı değilse ekstra almam gereken şeyler ikisi de olur. Ayrıca bunu almayı düşünüyordum, forumdan da fikir alayım dedim.
erdym 42
Üstün
Ölü bölgesi yok atmış olduğum gamepad da ve hissi iyi titreşimi iyi güzel tutuş hisside iyi hafif extra arkada 2 tuş var kolaylık salıyor bana.
Kablolu gamepadler klavye kadar rahat olmuyor fakat atılan seçenek kablolu olarak bu fiyatta en iyilerinden.
Tabiiki öyle dediğiniz gibi kablosuz çok iyi olur ama bu fiyata F/P.Kablolu gamepadler klavye kadar rahat olmuyor fakat atılan seçenek kablolu olarak bu fiyatta en iyilerinden.
Link var mı yoksa Aliexpress'te indirim falan mı beklemek lazım ? Hiç onu beklemekle uğraşasım yok, zaten adrese de 10+ gün ile geliyor.8BitDo da 2 model var biri Bluetooth biri 2.4GHz. Tavsiyem 2.4GHz olan çünkü aparat yanında geliyor.
Kablolu veya kablosuz takıntım yok, zaten masanın başında oynuyorum. Şu anda kullandığım kablolu var fakat kablosu rahatsız etmiyor.Kablolu gamepadler klavye kadar rahat olmuyor fakat atılan seçenek kablolu olarak bu fiyatta en iyilerinden.
Yeni konular
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-