Bütçe
1.500 TL

xr3less

Uzman
Önceki klavyem maalesef kırıldı ve yeni bir klavye almam gerekiyor. Şu an bütçem bu kadar maalesef çok üstüne çıkamam. Klavyede aradığım %75 olması ve çok ses çıkarmaması. Temu'da Ajazz Attack Shark gibi markaların klavyelerini gördüm. Tavsiye eder misiniz? Önerileriniz neler?

Önceki klavyem maalesef kırıldı ve yeni bir klavye almam gerekiyor. Şu an bütçem bu kadar maalesef çok üstüne çıkamam. Klavyede aradığım %75 olması ve çok ses çıkarmaması. Temu'da Ajazz Attack Shark gibi markaların klavyelerini gördüm. Tavsiye eder misiniz? Önerileriniz neler?

Mekanik anahtardansa Temu'dan hall effect yani manyetik Switch'li Ajazz 820 %75'i tavsiye ederim ben 680 aldım memnunum çok hızlı dokunmatik gibi neredeyse hissiyatı. Bazen takılmalar oluyor sadece; çift bastığımda tek algılıyor o da Bluetooth ve 2.4'ün dezavantajı kabloyu takınca öyle bir şey olmuyor. 8000 Hertz PC'yi de kastırmıyor 8K Mouse'lar gibi.

Benim bonus kartımda bonus puanlar olduğu için HB'den almak zorundaydım ve o miktarı değerlendirdim. Tek dezavantajı F1 F12 tuşları eksik o da 680 modeli %65 olduğu için. Ama uzağa taşıyacağım için bir yandan da iyi oldu. Daha ağır olurdu.