Bütçe
1.500 TL
Hangi ölü bölge, stick ölü bölgesi düşük ve iyi. Ölü bölge testini nasıl yaptınız.
Sol sticklerde kullanım sonucu sonradan oluşmuş ölü bölge var. Gamepad Tester üzerinden baktığımda ilk minik hareketleri almıyor. Sağ stick alıyor ama.

Şu an bu bütçede F/P olanlarda jiroskop yok maalesef ona yapacak bir şey yok. Ya G30s te ya da zd classic Legend. İkisinde de jiroskop yok.
Kimde kullanmıyor dediğiniz için demiştim, yoksa jiroskop olmasa da olur.

Bu arada 500 liralık replika DualShock 4'ümde jiroskop var ucuza bulunur da markalar kendi keyfi istemediğinden eklememişler sanırım :D

Sol sticklerde kullanım sonucu sonradan oluşmuş ölü bölge var. Gamepad tester üzerinden baktığımda ilk minik hareketleri almıyor. Sağ stick alıyor ama.

Kullananlardan öyle bir şey duymamıştım kendim de kullandığım kadarıyla yaşamamıştım şahsen. Marka zaten stickleri iyi yapıyor. Ama yine de şu an elimde olmadığından net bir şey diyemiyorum belki de doğrudur. Arkadaşa sorarım olmadı.

Kullananlardan öyle bir şey duymamıştım kendim de kullandığım kadarıyla yaşamamıştım şahsen. Marka zaten stickleri iyi yapıyor. Ama yine de şu an elimde olmadığından net bir şey diyemiyorum belki de doğrudur. Arkadaşa sorarım olmadı.
Muhtemelen karbon plakaları erken aşındığı için öyle olmuştur hocam, deadzone aralığı kurcalanırsa bir miktar düzeltilebilir belki.

Kimde kullanmıyor dediğiniz için demiştim, yoksa jiroskop olmasa da olur.

Bu arada 500 liralık replika DualShock 4'UMD'e jiroskop var ucuza bulunur da markalar kendi keyfi istemediğinden eklememişler sanırım :D

Vallahi ben de anlamadım onu, hiç kullanmadığım için dert edinmedim. Ben yerinde olsam zd classic olanın stokunu beklerim. Onda ekstra trigger lock falan var.