Bütçe
1.500 TL
Hangi ölü bölge, stick ölü bölgesi düşük ve iyi. Ölü bölge testini nasıl yaptınız.
Sol sticklerde kullanım sonucu sonradan oluşmuş ölü bölge var. Gamepad Tester üzerinden baktığımda ilk minik hareketleri almıyor. Sağ stick alıyor ama.

Şu an bu bütçede F/P olanlarda jiroskop yok maalesef ona yapacak bir şey yok. Ya G30s te ya da zd classic Legend. İkisinde de jiroskop yok.
Kimde kullanmıyor dediğiniz için demiştim, yoksa jiroskop olmasa da olur.

Bu arada 500 liralık replika DualShock 4'ümde jiroskop var ucuza bulunur da markalar kendi keyfi istemediğinden eklememişler sanırım :D

Sol sticklerde kullanım sonucu sonradan oluşmuş ölü bölge var. Gamepad tester üzerinden baktığımda ilk minik hareketleri almıyor. Sağ stick alıyor ama.

Kullananlardan öyle bir şey duymamıştım kendim de kullandığım kadarıyla yaşamamıştım şahsen. Marka zaten stickleri iyi yapıyor. Ama yine de şu an elimde olmadığından net bir şey diyemiyorum belki de doğrudur. Arkadaşa sorarım olmadı.

Kullananlardan öyle bir şey duymamıştım kendim de kullandığım kadarıyla yaşamamıştım şahsen. Marka zaten stickleri iyi yapıyor. Ama yine de şu an elimde olmadığından net bir şey diyemiyorum belki de doğrudur. Arkadaşa sorarım olmadı.
Muhtemelen karbon plakaları erken aşındığı için öyle olmuştur hocam, deadzone aralığı kurcalanırsa bir miktar düzeltilebilir belki.

Kimde kullanmıyor dediğiniz için demiştim, yoksa jiroskop olmasa da olur.

Bu arada 500 liralık replika DualShock 4'UMD'e jiroskop var ucuza bulunur da markalar kendi keyfi istemediğinden eklememişler sanırım :D

Vallahi ben de anlamadım onu, hiç kullanmadığım için dert edinmedim. Ben yerinde olsam zd classic olanın stokunu beklerim. Onda ekstra trigger lock falan var.

Neye dayanarak konuştuğunu merak ediyorum. Jiroskop olmaması çoğu kişi için eksi değil, kim hangi hikayeli oyunda, hangi FIFA oyununda jiroskop kullanıyor? Hadi onu geçtim, gecikme değerleri profesyonel şekilde CoD, Fortnite oynamıyorsan sana eksi olarak geri dönmez ve hissetmezsin de. 20 ms monitörlerin olduğu yerde Gamepad'in gecikmesini konuşmaktan saçma ne var? Gamepad'i alan kim varsa sorun, birisi gecikme hissettim diyemez. Ek olarak Gaming.Gen.TR'ye bayram bittikten hemen sonra ürün göndermeme rağmen 3 saat içinde onayladılar ve iade edebildim ürünümü. Connect Game ile karşılaştırılamaz bile, ve hakkını alırsın diyorsun ya. En basit THH başvurum bile 3 ay sonra ortaya çıktı. 5-6 ay uğraşırsınız artık.

30ms hissedilmeyecek olduğunu hala savunulması neyin kafası ciddi merak etmekteyim 30ms monitor ile oynayın siz hissedilmeyecek bir fark değildir.😆
Kontrolcu şu an piyasanin en iyisi ona lafım yok ama 30ms monitor kullansan hissetmezsin demeniz neye dayanarak acaba merak uyandırıcı.

Son düzenleme:
30ms hissedilmeyecek olduğunu hala savunulması neyin kafası ciddi merak etmekteyim 30ms monitor ile oynayın siz hissedilmeyecek bir fark değildir.😆
Kontrolcu şu an piyasanin en iyisi ona lafım yok ama 30ms monitor kullansan hissetmezsin demeniz neye dayanarak acaba merak uyandırıcı.

Profesyonel bir oyuncu değilsen hissetmezsin ve sana bir etkisi olmaz diyorum. E hadi kullananların hepsine tek tek sor görelim hissediliyor muymuş hissedilmiyor muymuş. Genel kullanıcı bunları hissetmiyor, dediğim bu kadar basit. Sırf 30ms diye kimse birçok özellikten feragat edip başka gamepad almaz. Al elimde 5ms gamepad de var ama onu değil bu 30 MSI kullanıyorum. Neyin tatavası bu.

Profesyonel bir oyuncu değilsen hissetmezsin ve sana bir etkisi olmaz diyorum. E hadi kullananların hepsine tek tek sor görelim hissediliyor muymuş hissedilmiyor muymuş. Genel kullanıcı bunları hissetmiyor, dediğim bu kadar basit. Sırf 30ms diye kimse birçok özellikten feragat edip başka gamepad almaz. Al elimde 5ms gamepad de var ama onu değil bu 30 MSI kullanıyorum. Neyin tatavası bu.

Siz benim cümlelerimi bir ilk önce doğru okuyun ondan sonra gelin.

F1 22 oynarken o gecikmeyi hissedebiliyorum hocam, oynanacak oyuna bağlı biraz da. Minecraft, Detroit oynayacaksan okey ama F1 22, TruckersMP girecekseniz gecikme cidden baş belası.

TruckersMP'de milisaniyelik gecikme sebebiyle karşıdaki elemana bodoslama çarpmıştım ve 9 aylık ban yemiştim, daha yeni açıldı ban. 1 yıldır online ETS giremedim öyle düşünün :D

F1 22 oynarken o gecikmeyi hissedebiliyorum hocam, oynanacak oyuna bağlı biraz da.

Gecikme yoktur bu bilgi yalandır o zaman laf söylemeden çıkarım tartışmadan arkadaşı haklı sayarım ama 30ms sadece profesyoneller hisseder demek bayağı bayağı saçma input lag dediğimiz olay çıkmakta maalesef ama yine arkadaşın dediği gibi şu an en mantıklısı ona lafım yok ama arkadaş şu ms olayını anlayamadı.