Bütçe
1.500 TL
Bütçe biraz daha artar mı yoksa Max 1.500 TL mi eğer öyleyse bu fiyata alınabilecek en iyi Game pad Gamepower Force ama onunda stokları dayanamıyor takip etmeniz şart fiyatına göre sanırsam daha iyisi yok.

İkinci el temiz 8BitDo Ultimate 2C veya GameSir Nova 2 Lite (GameSir'in fiyatları daha uygun 2.elde) öneririm. Olmaz dersen Fantech Shooter III.

İkinci el temiz 8BitDo Ultimate 2C veya GameSir Nova 2 Lite (GameSir'in fiyatları daha uygun 2.elde) öneririm. Olmaz dersen fantech shooter III.

GameSir Nova Lite nasildir?

8BitDo ile arasında çok fark yok. GameSir'in şarjı daha fazla gidiyor 8BitDo ise daha özelleştirilebilir ve ben hissiyatını seviyorum. 2.el almak istemezsen alınır.

2. el almayacagim, fantech shooter 3 mu GameSir Nova Lite mi? Şarj cok onemli degil. Dayaniklilik ve Hz acisindan farklari nedir?

Yanlış bilgi: Hall Effect joystick mevcut. https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu?variant=48666267746497
Ne acidan? Buyuk bir fark yoksa fantech shooter 3 tercih etmek istiyorum, goruntusu daha cok hosuma gitti.

Fantech'te standart potansiyometre analog çubukları varken Nova Lite'ta Hall Effect analog çubukları var. Dayanıklılık konusunda daha iyi. Kablosuzda ise Nova Lite çok olmasa da daha az gecikme var. Kablolu aynı zaten.

Son düzenleyen: Moderatör: