1.500 TL bütçem var, gamepad arıyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Rocket League oynayacagim için, R1 ve L1 tuşlarının sağlam olması önemli. Beyaz olması, önceliğimdir.
Bütçe biraz daha artar mı yoksa Max 1.500 TL mi eğer öyleyse bu fiyata alınabilecek en iyi Game pad Gamepower Force ama onunda stokları dayanamıyor takip etmeniz şart fiyatına göre sanırsam daha iyisi yok.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
8BitDo ile arasında çok fark yok. GameSir'in şarjı daha fazla gidiyor 8BitDo ise daha özelleştirilebilir ve ben hissiyatını seviyorum. 2.el almak istemezsen alınır.
8BitDo ile arasında çok fark yok. GameSir'in şarjı daha fazla gidiyor 8BitDo ise daha özelleştirilebilir ve ben hissiyatını seviyorum. 2.el almak istemezsen alınır.
Fantech'te standart potansiyometre analog çubukları varken Nova Lite'ta Hall Effect analog çubukları var. Dayanıklılık konusunda daha iyi. Kablosuzda ise Nova Lite çok olmasa da daha az gecikme var. Kablolu aynı zaten.