Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 3
Açıkcası bu fiyat bandındaki oyun için en iyi seçeneklerden birisi Chu II olsa da, maalesef yapı kalitesi açısından sorunlu bir IEM.
Diğer bir alternatif olan Kiwi Ears Cadenza ise oyundan ziyade müzik tarafında daha iyi bir iş çıkarıyor. Diğer bir alternatif olan Kz Zvx'de CS2'de eksik kalacaktır.
Güzel bir alternatif var, Salnotes Zero. Yeni modeli olan Zero 2'de mevcut fakat daha basslı bir ürün, ve bu bass CS2'de işinize yaramayacaktır, aksine kötü etkileyecektir.
Truthear Gate'de bu bütçede yer alan ürünlerden fakat hem elinizdeki ses kartı ile arka planda devamlı olarak "hiss" tarzı bir ses duyabilirsiniz, hem de Zero 2 gibi basslı bir ürün- ve bu bass CS2'de sizin için eksiye yazar.
Kz Castor'un Harman versiyonu da iyi bir seçenek olabilirdi fakat gördüğüm kadarıyla stokları yok. Wan'er 2'de iyi bir seçenek olabilirdi ancak sub-basslı bir cihaz (CS2 için eksi.) ve aynı Truther Gate gibi ses kartınız ile uyumsuzluk yaşatır.
Dolayısıyla Salnotes Zero'yu iyi bir alternatif olarak karşılaştırma listenize ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Diğer bir alternatif olan Kiwi Ears Cadenza ise oyundan ziyade müzik tarafında daha iyi bir iş çıkarıyor. Diğer bir alternatif olan Kz Zvx'de CS2'de eksik kalacaktır.
Güzel bir alternatif var, Salnotes Zero. Yeni modeli olan Zero 2'de mevcut fakat daha basslı bir ürün, ve bu bass CS2'de işinize yaramayacaktır, aksine kötü etkileyecektir.
Truthear Gate'de bu bütçede yer alan ürünlerden fakat hem elinizdeki ses kartı ile arka planda devamlı olarak "hiss" tarzı bir ses duyabilirsiniz, hem de Zero 2 gibi basslı bir ürün- ve bu bass CS2'de sizin için eksiye yazar.
Kz Castor'un Harman versiyonu da iyi bir seçenek olabilirdi fakat gördüğüm kadarıyla stokları yok. Wan'er 2'de iyi bir seçenek olabilirdi ancak sub-basslı bir cihaz (CS2 için eksi.) ve aynı Truther Gate gibi ses kartınız ile uyumsuzluk yaşatır.
Dolayısıyla Salnotes Zero'yu iyi bir alternatif olarak karşılaştırma listenize ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Tesekkurler hocam cevabiniz icin.Açıkcası bu fiyat bandındaki oyun için en iyi seçeneklerden birisi Chu II olsa da, maalesef yapı kalitesi açısından sorunlu bir IEM.
Aslinda dusundugum zaman CS2'den ziyade, yani komple oyunu bir kenara birakirsak saf muzik kalitesi anlaminda en iyisi hangisi olacaktir sizce?
Oyunu oynadigim hali hazirda bir kulakligim var, ses kasma konusunda oynadigim eloda vs. bir sorun yaratmiyor fakat muzikal anlamda beni tatmin etmiyor. O yuzden muzik odakli en iyisi hangisiyse bir ona bakayim.
- Makaleler
- 3
Rica ederim hocam.Tesekkurler hocam cevabiniz icin.
Aslinda dusundugum zaman CS2'den ziyade, yani komple oyunu bir kenara birakirsak saf muzik kalitesi anlaminda en iyisi hangisi olacaktir sizce?
Oyunu oynadigim hali hazirda bir kulakligim var, ses kasma konusunda oynadigim eloda vs. bir sorun yaratmiyor fakat muzikal anlamda beni tatmin etmiyor. O yuzden muzik odakli en iyisi hangisiyse bir ona bakayim.
Hocam açıkcası beğeniler göreceli olduğu için nasıl bir ses tercih ettiğinizi, edeceğinizi az da olsa detaylandırabilirsek daha doğru sonuçlara ulaşabiliriz.
Basslı mı seversiniz, yoksa midler (gitarlar, piyano) sizin için daha mı önemlidir? vb.
Basslarin hic olmamasini sevmiyorum, bazi kulakliklarin boyle bass tinisi hic olmuyor. Ama onun disinda genel saf enstrumanlarin duyulabilirligi ve temizligi daha onemli. Vokaller de ayni sekilde basslar gibi, ana odak degil ama cok kotu olmamasi tercihim.Rica ederim hocam.
Hocam açıkcası beğeniler göreceli olduğu için nasıl bir ses tercih ettiğinizi, edeceğinizi az da olsa detaylandırabilirsek daha doğru sonuçlara ulaşabiliriz.
Basslı mı seversiniz, yoksa midler (gitarlar, piyano) sizin için daha mı önemlidir? vb.
- Makaleler
- 3
Anladım hocam. İleride farklı bir DAC'a geçme planınız var mı, yoksa devamlı olarak M-Track'ı mı kullanacaksınız?Basslarin hic olmamasini sevmiyorum, bazi kulakliklarin boyle bass tinisi hic olmuyor. Ama onun disinda genel saf enstrumanlarin duyulabilirligi ve temizligi daha onemli. Vokaller de ayni sekilde basslar gibi, ana odak degil ama cok kotu olmamasi tercihim.
Yani hocam gitarimi vs. kaydediyorum, MIDI klavyemle de bu cihaz uzerinden duyuyorum sesi. O yuzden sanirim DAC planim yok.Anladım hocam. İleride farklı bir DAC'a geçme planınız var mı, yoksa devamlı olarak M-Track'ı mı kullanacaksınız?
- Makaleler
- 3
Eğer M-Track ile devam edecekseniz Wan'er 2, Truthear Gate, Cadenza gibi ürünlerde ses kartınız ile dip ses yapma ihtimali oldukça yüksek zira yüksek hassasiyetli ürünler. Kendilerini doğrudan eleyebiliriz. Chu II yapı kalitesinden, Castor ise stok durumundan dolayı gidiyor.Yani hocam gitarimi vs. kaydediyorum, MIDI klavyemle de bu cihaz uzerinden duyuyorum sesi. O yuzden sanirim DAC planim yok.
Geriye kaldı Zero ve Zero 2.
İkiside iyi cihazlar. Zero biraz daha parlak-doğal takılırken Zero 2 biraz daha sıcak ve basslı. Ancak ne yazık ki Zero'nun bassı size yetmez, Zero 2 alın diyemiyorum zira bu konuda sizin gerçek algınızı ve eşiğinizi bilmiyorum. Fakat Zero grafiğinden ve incelemelerinden de görüleceği üzere bass yoksunu denilebilecek bir cihaz ki Zero 2'de de bu durumu "düzelttiler." Ancak, Zero 2'nin bu konuda bir kusuru var: Bazı parçalarda bassın öne geçtiği ve yayıldığı söyleniliyor ki maalesef bu bütçedeki bir cihazda normal bir durum.
İki cihazda da vokaller, midler geride kalmıyor. (Zero'da biraz daha önde.)
Ben daha gövdeli, basslı bir cihaz isterim; basslar ara ara öne geçse de olur diyorsanız Zero 2.
Vokaller, midler iyice önde olsun, bass ile işim yok diyorsanız Zero diyebilirim.
Şu anlık aklıma gelen modeller ve karşılaştırmaları böyle. Aklıma/aklınıza gelen yeni bir model olursa değerlendiririz; şu anlık bahsettiğim cihazları ve durumu değerlendirebilir ve karşılaştırma listenizi hazırlayabilirsiniz.
Zero 2 dediğiniz bu değil mi hocam, marka model aynı da Salnotes ifadesini göremiyorum.Eğer M-Track ile devam edecekseniz Wan'er 2, Truthear Gate, Cadenza gibi ürünlerde ses kartınız ile dip ses yapma ihtimali oldukça yüksek zira yüksek hassasiyetli ürünler. Kendilerini doğrudan eleyebiliriz. Chu II yapı kalitesinden, Castor ise stok durumundan dolayı gidiyor.
Geriye kaldı Zero ve Zero 2.
İkiside iyi cihazlar. Zero biraz daha parlak-doğal takılırken Zero 2 biraz daha sıcak ve basslı. Ancak ne yazık ki Zero'nun bassı size yetmez, Zero 2 alın diyemiyorum zira bu konuda sizin gerçek algınızı ve eşiğinizi bilmiyorum. Fakat Zero grafiğinden ve incelemelerinden de görüleceği üzere bass yoksunu denilebilecek bir cihaz ki Zero 2'de de bu durumu "düzelttiler." Ancak, Zero 2'nin bu konuda bir kusuru var: Bazı parçalarda bassın öne geçtiği ve yayıldığı söyleniliyor ki maalesef bu bütçedeki bir cihazda normal bir durum.
İki cihazda da vokaller, midler geride kalmıyor. (Zero'da biraz daha önde.)
Ben daha gövdeli, basslı bir cihaz isterim; basslar ara ara öne geçse de olur diyorsanız Zero 2.
Vokaller, midler iyice önde olsun, bass ile işim yok diyorsanız Zero diyebilirim.
Şu anlık aklıma gelen modeller ve karşılaştırmaları böyle. Aklıma/aklınıza gelen yeni bir model olursa değerlendiririz; şu anlık bahsettiğim cihazları ve durumu değerlendirebilir ve karşılaştırma listenizi hazırlayabilirsiniz.
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ayrıca Chu II yapı kalitesinden dolayı elediniz fakat o kadar kötü mü gerçekten? Ses olarak daha öndeyse hiç mi şansı yoktur?
- Makaleler
- 3
Evet, doğru hocam. Sadece Zero 2 olarak geçebiliyor ama tam ismi şöyle:Zero 2 dediğiniz bu değil mi hocam, marka model aynı da Salnotes ifadesini göremiyorum.
![]()
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ayrıca Chu II yapı kalitesinden dolayı elediniz fakat o kadar kötü mü gerçekten? Ses olarak daha öndeyse hiç mi şansı yoktur?
7 Hz x Crinacle Saltones Zero: 2
Öncelikle şunu belirtmeliyim hocam: Chu II'nin ses kartınız ile dip ses yapma olasılığı epey yüksek.
İkincil olarak ise, evet maalesef sorunlu bir cihaz.
Moondrop chu 2 nozzle oksidasyonu nasıl çözülür?
Merhaba, birkaç ay önce Wraith üzerinden Moondrop Chu 2 satın aldım. Kulaklığın ses kalitesini ve malzeme kalitesini verdiği his açısından çok beğendim ama gelin görün ki tamamen metal bir kulaklığın belirli kısımlarını neme karşı dayanıklı üretmemişler. Kulaklığın dış kaplaması mevcut ama...
Şahsen sağlam bir cihaz alıp iki ay sonra uğraşmak istemezdim. Seçim sizin.
Ses kalitesinde konusunda ise Chu II Zero 2'den de basslı bir ürün hocam. Dolayısıyla sizin için uygun bir opsiyon olmayacaktır-incelemelerine baktığınızda da "fazlaca" bass olduğunu belirttiklerini görürsünüz.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-