Bütçe
1.500 TL
Evet, doğru hocam. Sadece Zero 2 olarak geçebiliyor ama tam ismi şöyle:

7 Hz x Crinacle Saltones Zero: 2

Öncelikle şunu belirtmeliyim hocam: Chu II'nin ses kartınız ile dip ses yapma olasılığı epey yüksek.

İkincil olarak ise, evet maalesef sorunlu bir cihaz.

Şahsen sağlam bir cihaz alıp iki ay sonra uğraşmak istemezdim. Seçim sizin.

Ses kalitesinde konusunda ise Chu II Zero 2'den de basslı bir ürün hocam. Dolayısıyla sizin için uygun bir opsiyon olmayacaktır-incelemelerine baktığınızda da "fazlaca" bass olduğunu belirttiklerini görürsünüz.

Tamamdır hocam, pek bilmiyordum incelemeleri vesaire. Chu 2'yi direkt malzeme kalitesinden diye elediğiniz için ses performansını merak ettim yine de.

Öyleyse son karar olarak Zero 2'yi seçiyorum, çok teşekkür ederim tüm cevaplarınız ve ilginiz için.

Tamamdır hocam, pek bilmiyordum incelemeleri vesaire. Chu 2'yi direkt malzeme kalitesinden diye elediğiniz için ses performansını merak ettim yine de.

Öyleyse son karar olarak Zero 2'yi seçiyorum, çok teşekkür ederim tüm cevaplarınız ve ilginiz için.
Anladım hocam :thumbsup:

Çok rica ederim.

Son karar olarak seçmeden forumlarda konu açıp ikisini de deneyimlemiş kişilere bilhassa da bass olmak üzere yorumlarını sormanızı ve alternatif modelleri araştırmanızı da tavsiye ederim-şahsen aklıma gelen kriterlerimize uygun ve ülkemizde bulunan ürünler bu şekilde.

Şahsi tavsiyem bunları yapmadan ürünü almamanız yönünde olur. Bende biraz daha bakınayım.

7Hz HBB Elua veya 7Hz Elua Ultra oneririm bahsettigin kullanim icin. Bir de dengeli sese daha yakinsan Waner 2 oneririm.
M-Track ses kartı ile Wan'er 2'nin dip ses yaşatma ihtimali çok yüksek. Basslı bir IEM istenmiyor, Elua ve Elua Ultra gibi basslı IEM'ler öneriyorsunuz.

@umut Nasıl hocam, araştırmanızı yapabildiniz mi?

Sen yazana kadar baktim konuya. Salnotes onermissin. Vasat oneri. Waner 2 + Apple Dongle alinmasi daha mantikli.
Maaşallah, oldukça hızlısınız. Bu konuda atalarımız atlar ile ilgili güzel bir sözü vardır.

Öncelikle doğru okusaydınız Salnotes'in yanında Salnotes 2'yi de görürdünüz. İkincil olarak, neden vasat bir öneri olduğunu açıklayın da, biraz keyiflenelim.

Üçüncüsü-halihazırda M-Track kart mı yoksa farklı bir DAC kullanıp kullanılmayacağı soruldu. Ona rağmen Apple Dongle ile Wan'er 2? Tek başına Wan'er 2 zaten M-Track kart ile olmaz.

@umut Bu arada hocam sadece şimdi değil, başka herhangi bir zaman da dahil Wraith'ten aldığınız ürünü teslim aldıktan sonra açmadan bir video kaydı başlatın, ve kulaklığı deneyinceye ve sağlam olduğunu anlayıncaya kadar kaydı sürdürün. Sonra başınız ağrımasın.

Son düzenleme: