Eğer M-Track ile devam edecekseniz Wan'er 2, Truthear Gate, Cadenza gibi ürünlerde ses kartınız ile dip ses yapma ihtimali oldukça yüksek zira yüksek hassasiyetli ürünler. Kendilerini doğrudan eleyebiliriz. Chu II yapı kalitesinden, Castor ise stok durumundan dolayı gidiyor.
Geriye kaldı Zero ve Zero 2.
İkiside iyi cihazlar. Zero biraz daha parlak-doğal takılırken Zero 2 biraz daha sıcak ve basslı. Ancak ne yazık ki Zero'nun bassı size yetmez, Zero 2 alın diyemiyorum zira bu konuda sizin gerçek algınızı ve eşiğinizi bilmiyorum. Fakat Zero grafiğinden ve incelemelerinden de görüleceği üzere bass yoksunu denilebilecek bir cihaz ki Zero 2'de de bu durumu "düzelttiler." Ancak, Zero 2'nin bu konuda bir kusuru var: Bazı parçalarda bassın öne geçtiği ve yayıldığı söyleniliyor ki maalesef bu bütçedeki bir cihazda normal bir durum.
İki cihazda da vokaller, midler geride kalmıyor. (Zero'da biraz daha önde.)
Ben daha gövdeli, basslı bir cihaz isterim; basslar ara ara öne geçse de olur diyorsanız Zero 2.
Vokaller, midler iyice önde olsun, bass ile işim yok diyorsanız Zero diyebilirim.
Şu anlık aklıma gelen modeller ve karşılaştırmaları böyle. Aklıma/aklınıza gelen yeni bir model olursa değerlendiririz; şu anlık bahsettiğim cihazları ve durumu değerlendirebilir ve karşılaştırma listenizi hazırlayabilirsiniz.