Bütçe
1.500 TL

Ajazz K870T Pro​

ve diğer attığım modelleri kıyaslamaya çalışıyorum fakat inceleme ve değerlendirmeleri yok denicek kadar az aradaki farkları falan söyleme imkanınız var mı laptop kullanıyorum laptop klavyemde membran hiçbir sıkıntı görmedim şu zamana kadar 3-4 tane klavye değiştim ŞOK/BİM gibi marketlerden 100-200tllik klavyeler aldım rekabetçi oyunlarda ve günlük yaşamda sıkıntı çıkarmadı sadece harf soyulması oluyordu 1-2 yıl içinde 1-1.5k gibi bütçe vermişken klavyeye yarı yolda bırakmasın açısındayım

Ajazz K870t Pro​

ve diğer attığım modelleri kıyaslamaya çalışıyorum fakat inceleme ve değerlendirmeleri yok denecek kadar az aradaki farkları falan söyleme imkanınız var mı laptop kullanıyorum laptop klavyemde membran hiçbir sıkıntı görmedim şu zamana kadar 3-4 tane klavye değiştim ŞOK/BİM gibi marketlerden 100-200TL'lik klavyeler aldım rekabetçi oyunlarda ve günlük yaşamda sıkıntı çıkarmadı sadece harf soyulması oluyordu 1-2 yıl içinde 1-1.5k gibi bütçe vermişken klavyeye yarı yolda bırakmasın açısındayım

İncelemelere buradan bakabilirsiniz. İki klavyenin de sizi yarı yolda bırakacağını zannetmiyorum.

Ajazz K870t Pro​

ve diğer attığım modelleri kıyaslamaya çalışıyorum fakat inceleme ve değerlendirmeleri yok denecek kadar az aradaki farkları falan söyleme imkanınız var mı laptop kullanıyorum laptop klavyemde membran hiçbir sıkıntı görmedim şu zamana kadar 3-4 tane klavye değiştim ŞOK/BİM gibi marketlerden 100-200TL'lik klavyeler aldım rekabetçi oyunlarda ve günlük yaşamda sıkıntı çıkarmadı sadece harf soyulması oluyordu 1-2 yıl içinde 1-1.5k gibi bütçe vermişken klavyeye yarı yolda bırakmasın açısındayım

Burada Switch, batarya farklılığı var. Bu arada nasıl bir Switch istiyorsanız ona göre alın, seslerine falan bakın. Batarya olarak AK820 Max modeli önde olması lazım. @pickleakin

Son düzenleme:
teşekkürler hocam ingilizce q klavye ilerde tuş değişikliği yapabilir miyim i olan yer , mesela ilerde i harfiyle değiştirmek mümkün mü

Teşekkürler 870T Proyu sepetime kullanıcam ekledim birde masaüstüm için alıcam bu konu başlığındakilerden hangisini önerirsiniz
870T Pro=mac ve win laptopum için kullanıcam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260611_233526_Chrome (1).webp
    Screenshot_20260611_233526_Chrome (1).webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 0