AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) bu modelede bakabilirsiniz.
Mantıklı değil maalesef.
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) bu modelede bakabilirsiniz.
Ajazz K870t Pro
ve diğer attığım modelleri kıyaslamaya çalışıyorum fakat inceleme ve değerlendirmeleri yok denecek kadar az aradaki farkları falan söyleme imkanınız var mı laptop kullanıyorum laptop klavyemde membran hiçbir sıkıntı görmedim şu zamana kadar 3-4 tane klavye değiştim ŞOK/BİM gibi marketlerden 100-200TL'lik klavyeler aldım rekabetçi oyunlarda ve günlük yaşamda sıkıntı çıkarmadı sadece harf soyulması oluyordu 1-2 yıl içinde 1-1.5k gibi bütçe vermişken klavyeye yarı yolda bırakmasın açısındayım
Ajazz K870t Pro
ve diğer attığım modelleri kıyaslamaya çalışıyorum fakat inceleme ve değerlendirmeleri yok denecek kadar az aradaki farkları falan söyleme imkanınız var mı laptop kullanıyorum laptop klavyemde membran hiçbir sıkıntı görmedim şu zamana kadar 3-4 tane klavye değiştim ŞOK/BİM gibi marketlerden 100-200TL'lik klavyeler aldım rekabetçi oyunlarda ve günlük yaşamda sıkıntı çıkarmadı sadece harf soyulması oluyordu 1-2 yıl içinde 1-1.5k gibi bütçe vermişken klavyeye yarı yolda bırakmasın açısındayım
teşekkürler hocam ingilizce q klavye ilerde tuş değişikliği yapabilir miyim i olan yer , mesela ilerde i harfiyle değiştirmek mümkün mü
Teşekkürler hocam İngilizce Q klavye ileride tuş değişikliği yapabilir miyim i olan yer, mesela ileride i harfiyle değiştirmek mümkün mü?
Mac ve Windows için mükemmel klavye yazmakta atıyorum o kısmı.Teşekkürler 870T Proyu sepetime kullanıcam ekledim birde masaüstüm için alıcam bu konu başlığındakilerden hangisini önerirsiniz
870T Pro=mac ve win laptopum için kullanıcam
Yok hocam mac ve win için kullanıcam ama masaüstüm boş kalıyor masaüstü için bu gönderdiklerimden hangisini tercih ediyim 2.klavye için max 1K bütçe ayırabilirim.Mac ve Windows için mükemmel klavye yazmakta atıyorum o kısmı.
Yok hocam Mac ve Win için kullanacağım ama masaüstüm boş kalıyor masaüstü için bu gönderdiklerimden hangisini tercih edeyim 2.klavye için Max 1K bütçe ayırabilirim.