pickleakin
Gelişen
İki klavyeyide denedim ikisininde - yönleri gece yazım işi yaparken tuşlar gözükmüyor hawk hk255 olanın 3 gün içerisinde tuşlardaki harfler silinmeye başladı.
İki klavyeyide denedim ikisininde - yönleri gece yazım işi yaparken tuşlar gözükmüyor hawk hk255 olanın 3 gün içerisinde tuşlardaki harfler silinmeye başladı.
Rgb geçirmediğinden normaldir onun dışında bi fotoğrafını atabilirmisiniz merak ettim?İki klavyeyide denedim ikisininde - yönleri gece yazım işi yaparken tuşlar gözükmüyor hawk hk255 olanın 3 gün içerisinde tuşlardaki harfler silinmeye başladı.
İade için kargoya verdim hocam maalesefRgb geçirmediğinden normaldir onun dışında bi fotoğrafını atabilirmisiniz merak ettim?
İade sonucu kabul edilir umarım edilince yeni klavye arıcam bütçe 2.5k 3k çıkarmayı düşünüyorum Türkçe Q klavye olmak şartıylaÜzücü bir durum olmuş en azından iade edebilmişiniz.
İade sonucu kabul edilir umarım edilince yeni klavye arayacağım bütçe 2.5k 3K çıkarmayı düşünüyorum Türkçe Q klavye olmak şartıyla.
![]()
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula F87 Pro mekanik oyuncu klavyesi, gaming klavye tutkunları için tasarlanmış profesyonel bir TKL (Tenkeyless) klavyedir. LEOBOG GrayWood V4 switch teknolojisi, hot swap desteğiwww.teknostore.com
Türkçe klavye için en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden sırf rampage alasım geliyor kötü denilmesine rağmenBazı şeylerden feregat etmek lazım iyi bir klavye isteniyorsa ve harcanacak paranın daha fazla olunması istenmiyorsa.