Bütçe
1.500 TL
Bütçe maksimum 1.500 TL'ye kadar çıkar. Önerilerinizi bekliyorum.

Bundan 1 hafta önce kullandığım VXE R1 faremin sensöründe bir sorun oluştu durduk yere, diğer her şeyi çalışıyor; fakat sensör ilk önce kendi kendine hareket edip, ışınlanıp (genellikle köşe kısımlara) tamamen gidiyordu, artık hiç gelmiyor 😀 Bu yüzden her şeyi deneyip çözemediğim için yeni mouse almaya karar verdim.

2 tane uygun fiyata mouse buldum fakat ne kadar iyi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z1 SE bu bütçede alınabilecek bir mouse değil. Delux markasınıda ilk defa görüyorum ve çok içime sinmedi. 100 TL koyup SWAR koduyla A9 Plus alın.

Delux aslında popüler bir marka, M800 ultra versiyonu vardı gümrük sorunu olmadığı zamanlarda, yok satmıştı. Ultra versiyonu var bende de Nordic MCU'lu, 2 sene oldu taş gibi hala.

Ürününüz kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama bu sorunlarda yardımcı oluyorlar zaten. Teknoloji şans işi her an her şey olabilir.
Yaklaşık 1 sene oldu.

Fevell Z1.

Z1 SE bu bütçede alınabilecek bir mouse değil. Delux markasınıda ilk defa görüyorum ve çok içime sinmedi. 100 TL koyup swar koduyla A9 Plus alın.

Z1 neden alınmaz? PAW3311 sensörüyle geliyormuş kötü olmadığını duymuştum ve Z1 Türkiye de üretildi sanırım teknik destek konusunda daha iyi ve yardımcı olunmaz mı? Malum yaşadığım olaydan sonra çekinir oldum bu durumlarda.

Son düzenleme:
Z1 neden alınmaz? PAW3311 sensörüyle geliyormuş kötü olmadığını duymuştum ve Z1 Türkiye de üretildi sanırım teknik destek konusunda daha iyi ve yardımcı olunmaz mı? Malum yaşadığım olaydan sonra çekinir oldum bu durumlarda.
Daha iyisi varken neden daha kötüsü alınsın? ATK istemiyorsanız Aula SC680 bakın.