MCU'su da pek iyi değil. A9 Plus varken alınmaz.Hocam sadece ağırlığı iyi değil gibi. Ama bu fiyata bir eksiside olsun.
Ben bu arkadaşı da pek önermiyorum ve sıcak bakmıyorum. BK3633 MCU kullanılmış hangi varyasyon belli değil. En temizi A9 Plus.
MCU'su da pek iyi değil. A9 Plus varken alınmaz.Hocam sadece ağırlığı iyi değil gibi. Ama bu fiyata bir eksiside olsun.
Ben bu arkadaşı da pek önermiyorum ve sıcak bakmıyorum. BK3633 MCU kullanılmış hangi varyasyon belli değil. En temizi A9 Plus.
Mcu'su da pek iyi değil. A9 Plus varken alınmaz.
Ben bu arkadaşı da pek önermiyorum ve sıcak bakmıyorum. BK3633 mcu kullanılmış hangi varyasyon belli değil. En temizi A9 Plus.
Evet, R1 kötü bir mouse.
Hocam peki illa Pro versiyonu almak mı gerekiyor A9 için?
Düz A9 sorunlu, A9 Pro ve A9 Plus arasında ise kayda değer bir fark yok. Bana kalırsa A9 Plus alın geçin.Hocam peki illa Pro versiyonu almak mı gerekiyor A9 için?
Dongle konusunda kafam karıştı bu Nearlink ne oluyor tam olarak dongle için?Düz A9 sorunlu, A9 Pro ve A9 Plus arasında ise kayda değer bir fark yok. Bana kalırsa A9 Plus alın geçin.
Nearlink bir marka. Nearlink dongle ise uzun uzun anlatmaya gerek yok, bildiğimiz dongle gibi düşünün.Dongle konusunda kafam karıştı bu Nearlink ne oluyor tam olarak dongle için?
Anladım hocam sağ olun. A9 Plus alacağım gibi duruyor. Aynı problemleri yaşamamak dileğiyle.Nearlink bir marka. Nearlink dongle ise uzun uzun anlatmaya gerek yok, bildiğimiz dongle gibi düşünün.
A9 Plus MCU olarak daha iyi. Genel olarak VXE R1 kötü bir mouse.Hocam bir soru daha sormak istiyorum VXE R1 kötü dediniz fakat A9 ile ne kadar farkı var ki R1'i kötü bir mouse yapacak kadar?
A9 Plus MCU olarak daha iyi. Genel olarak VXE R1 kötü bir mouse.