- Makaleler
- 23
İkisi için bütçe 1.500 TL. Önerilerinize ihtiyacım var. Nintendo Switch OLED ve PS Vita Fat için istiyorum.
İkisi için bütçe 1.500 TL. Önerilerinize ihtiyacım var. Nintendo Switch OLED ve PS Vita fat için istiyorum.
Tesekkur ederim. Bu ikisi hakkinda ne dusunuyorsun peki?Switch için dobe markasını öneririm dökülme yapmıyor. https://www.akakce.com/nintendo-aks...-cantasi-dobe-tns-2136-fiyati,1213336327.html
PS Vita çantası bulur musun bilmiyorum fakat bir ara gizala kumaşımsı bir model satıyordu mümkünse onu al. Kaplama olanlar soyulup aşırı çirkin oluyor. Bu üstü fileli içi sert bir modeldi.
Düzenleme: Axcess Ps Vita 1000 ve 2000 Modeller Uyumlu Taşıma Çantası Gri Case Bag - Fiyatı, Yorumları modeli buldum ucuz ama gayet sağlam malum vita piyasası yok diye alış fiyatına yakın satıyorlar.
m.n11.com
Teşekkür ederim. Bu ikisi hakkinda ne dusunuyorsun peki?
Yues Switch Uyumlu 13 Parça Koruyucu Aksesuar Seti ( Silikon Kılıf / Analog Koruyucu / Ekran Koruyucu / Çanta ) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Yues Switch Uyumlu 13 Parça Koruyucu Aksesuar Seti ( Silikon Kılıf / Analog Koruyucu / Ekran Koruyucu / Çanta ) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Altta attığın model zaten üstte eklediğim Gizala'nın sattığı model 2'side Axcess'in ürünü.Axcess PS Vita 1000 Ve 2000 Modeller Uyumlu Taşıma Çantası Gri Fiyatları ve Özellikleri
Axcess PS Vita 1000 Ve 2000 Modeller Uyumlu Taşıma Çantası Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com