Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
A9 Plus. Fakat sadece pembe renk mevcut. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49299995132097
Dareu A950GM olabilir, fakat batarya konusunda üzebilir diyor Asahe hocam.
İnceleme Konu 'Dareu A950GM'
Merhaba. Bugün sizlerle Gaming.Gen.TR'den 1.499 TL'ye aldığım (kargo 150 TL) Dareu A950GM kablosuz oyuncu faresinin incelemesini yapacağım.
...
Kargo Süreci
Kargo süreci gayet hızlıydı. 25 Şubat'ta yaptığım sipariş 27 Şubat'ta kapımdaydı. Güzel paketlenmişti. Gaming.Gen.TR'ye teşekkür ediyorum buradan.Kutu İçeriği
Kutu içeriğinden farenin kendisi, 2.4 GHz dongle ve kullanım kılavuzu çıkıyor. 2.4 GHz dongle farenin altından çıkıyor bilginize. Dolu dolu bir kutu içeriği değil ama 1.499 TL'ye bu kadar herhalde. Ayrıca şarj kablosu da çıkıyor.- 23783
- dareu
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Algosman
Başarılı
Pembe renginin kalması kötü olmuşA9 Plus. Fakat sadece pembe renk mevcut. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49299995132097
İnceleme Konu 'Dareu A950GM'
Merhaba. Bugün sizlerle Gaming.Gen.TR'den 1.499 TL'ye aldığım (kargo 150 TL) Dareu A950GM kablosuz oyuncu faresinin incelemesini yapacağım.
Kargo Süreci
Kargo süreci gayet hızlıydı. 25 Şubat'ta yaptığım sipariş 27 Şubat'ta kapımdaydı. Güzel paketlenmişti. Gaming.Gen.TR'ye teşekkür ediyorum buradan.
Kutu İçeriği
Kutu içeriğinden farenin kendisi, 2.4 GHz dongle ve kullanım kılavuzu çıkıyor. 2.4 GHz dongle farenin altından çıkıyor bilginize. Dolu dolu bir kutu içeriği değil ama 1.499 TL'ye bu kadar herhalde. Ayrıca şarj kablosu da çıkıyor.
...![]()
- 23783
- dareu
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Dareu A950GM alınabilir görünüyor. Şu an attack shark R1 Superlight kullanıyorum. Skatez ve hissiyat olarak, A950GM kullandığımdan daha iyi olur mu?
A950GM her türlü daha iyi mouse. Sensör farklarıda var.Pembe renginin kalması kötü olmuş
Dareu A950GM alınabilir görünüyor. Şu an attack shark R1 Superlight kullanıyorum. Skatez ve hissiyat olarak, A950GM kullandığımdan daha iyi olur mu?
Olur. Malzeme kalitesi olarak da daha iyi bir model A9 Plus. Kaplama içinde geçerli bu durum.Pembe renginin kalması kötü olmuş
Algosman
Başarılı
Tamam hocam teşekkür ederim.A950GM her türlü daha iyi mouse. Sensör farklarıda var.