Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺1.500
Shadow00 3
Üyecik
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Waner sg 2 düşünüyorsan red lion varyantını beklemeni öneririm. Bu da yeni çıktı. KEFINE Loric IEM Kulaklık
Shadow00 3
Üyecik
Hocam, Red Lion ile normali arasındaki fark nedir?Waner sg 2 düşünüyorsan red lion varyantını beklemeni öneririm. Bu da yeni çıktı. KEFINE Loric IEM Kulaklık
Tuningden kutu içeriğine her şeyi farklı.Hocam, Red Lion ile normali arasındaki fark nedir?
Bu videodan detaylı bakabilirsin.
- Makaleler
- 23
O zaman IEM bakmalisin. Lakin bu fiyat araliginda dusuk gecikme sunan duzgun bir model yok. Su an mevcut olan IEM'lerden Tangzu Waner 2'yi alabilirsin. Bekleyebilirsen kirmizi renkli olan (Red Lion) daha gelismis bir versiyonu Waner 2'nin.Galaxy Buds'larımı kullanmayı denedim ama çok fazla gecikme oluyor oyunlarda.
O zaman IEM bakmalisin. Lakin bu fiyat araliginda dusuk gecikme sunan duzgun bir model yok. Su an mevcut olan IEM'lerden tangzu waner 2'yi alabilirsin. Bekleyebilirsen kirmizi renkli olan (red lion) daha gelismis bir versiyonu waner 2'nin.
Tangzu waner 2'yi önerir misiniz? Bende ilk defa IEM kulaklık kullanacağım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Ben kirmizi renkli olan Red Lion versiyonunu kullandim. Onu oneririm. Benim elimdeki EW200'den daha hos bir sesi var. İlk defa kullanmak icin de gayet uygun modellerden.Tangzu waner 2'yi önerir misiniz? Bende ilk defa IEM kulaklık kullanacağım?
Müzik için nasıldır? Basslara önem veriyorum onun yerine şunu alın diyebileceğiniz bir kulaklık var mı yoksa bu iyi midir?Ben kirmizi renkli olan Red Lion versiyonunu kullandim. Onu oneririm. Benim elimdeki EW200'den daha hos bir sesi var. İlk defa kullanmak icin de gayet uygun modellerden.
- Makaleler
- 23
İyidir. Basslara onem veriyorsan Cadenza 2 modeli ya da Waner 2 Red Lion'u alin. Fakat Cadenza 2, 3.000 TL. O kadar butce cikman sart degil.Müzik için nasıldır? Basslara önem veriyorum onun yerine şunu alın diyebileceğiniz bir kulaklık var mı yoksa bu iyi midir?