Red lion şuan stokta gözükmüyor Wraith'de. Bekleyeyim gelince alırım o zaman. Sağolun teşekkür ederim.İyidir. Basslara onem veriyorsan Cadenza 2 modeli ya da Waner 2 Red Lion'u alin. Fakat Cadenza 2, 3.000 TL. O kadar butce cikman sart degil.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺1.500
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Stoklari cok hizli bitiyor o modelin. Geldigi gibi almak lazim. Hayirli olsun simididen.Red lion şuan stokta gözükmüyor Wraith'de. Bekleyeyim gelince alırım o zaman. Sağolun teşekkür ederim.
Vokaller de iyi, sıcak red lionda. Çok ince de değiller biraz gövdeli vokalleri varRed lion şuan stokta gözükmüyor Wraith'de. Bekleyeyim gelince alırım o zaman. Sağolun teşekkür ederim.
Rica ederim. Stoklari cok hizli bitiyor o modelin. Geldigi gibi almak lazim. Hayirli olsun simididen.
Tangzu Wan'er 2 Red Lion | Sipariş Vakti
Topluluk Odaklı Bir Modern Klasiğin Evrimi Ses tutkunları topluluğundan gelen kapsamlı geri bildirimlerden doğan TANGZU Wan’er S.G II Bass Versiyonu, zaten
siparisvakti.com
Bu site güvenilir midir? Buradan alayım mı sizce?
- Makaleler
- 23
Satici guvenilir. Trendyol'da ve n11'de gormustum. Sitelerinin oldugunu bilmiyordum. Etbis'e kayitliysa sorun yasamazsin.![]()
Tangzu Wan'er 2 Red Lion | Sipariş Vakti
Topluluk Odaklı Bir Modern Klasiğin Evrimi Ses tutkunları topluluğundan gelen kapsamlı geri bildirimlerden doğan TANGZU Wan’er S.G II Bass Versiyonu, zatensiparisvakti.com
Bu site güvenilir midir? Buradan alayım mı sizce?
Etbise kaydı yok hocam. Belki birisi taklit ediyordur diye düşündüm. N11 de 100 lira pahalı hali var aynı satıcı ordan alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam. Kulaklık gelince yorum yapacağım.Satici guvenilir. Trendyol'da ve n11'de gormustum. Sitelerinin oldugunu bilmiyordum. Etbis'e kayitliysa sorun yasamazsin.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Risk almaya gerek yok o zaman. n11'den alman daha mantikli. Hayirli olsun tekrardan.Etbise kaydı yok hocam. Belki birisi taklit ediyordur diye düşündüm. N11 de 100 lira pahalı hali var aynı satıcı ordan alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam. Kulaklık gelince yorum yapacağım.
Bir iki haftaya gelirTeşekkürler herkese. Red Lion stokları bir an önce yenilenir umarım diyelim o zaman![]()