1.500 TL'ye kadar TWS veya IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 446
Bütçe
₺1.500

Gece 66

Üstün
Şu yaz sıcaklarında bilgisayar başında kullanma amaçlı kulak içi kulaklık arıyorum. IEM de olabilir Bluetooth da. Galaxy Buds'larımı kullanmayı denedim ama çok fazla gecikme oluyor oyunlarda.

Galaxy Buds'larımı kullanmayı denedim ama çok fazla gecikme oluyor oyunlarda.
O zaman IEM bakmalisin. Lakin bu fiyat araliginda dusuk gecikme sunan duzgun bir model yok. Su an mevcut olan IEM'lerden Tangzu Waner 2'yi alabilirsin. Bekleyebilirsen kirmizi renkli olan (Red Lion) daha gelismis bir versiyonu Waner 2'nin.

O zaman IEM bakmalisin. Lakin bu fiyat araliginda dusuk gecikme sunan duzgun bir model yok. Su an mevcut olan IEM'lerden tangzu waner 2'yi alabilirsin. Bekleyebilirsen kirmizi renkli olan (red lion) daha gelismis bir versiyonu waner 2'nin.

Tangzu waner 2'yi önerir misiniz? Bende ilk defa IEM kulaklık kullanacağım.

Son düzenleme:
Ben kirmizi renkli olan Red Lion versiyonunu kullandim. Onu oneririm. Benim elimdeki EW200'den daha hos bir sesi var. İlk defa kullanmak icin de gayet uygun modellerden.
Müzik için nasıldır? Basslara önem veriyorum onun yerine şunu alın diyebileceğiniz bir kulaklık var mı yoksa bu iyi midir?

Müzik için nasıldır? Basslara önem veriyorum onun yerine şunu alın diyebileceğiniz bir kulaklık var mı yoksa bu iyi midir?
İyidir. Basslara onem veriyorsan Cadenza 2 modeli ya da Waner 2 Red Lion'u alin. Fakat Cadenza 2, 3.000 TL. O kadar butce cikman sart degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…