Şu yaz sıcaklarında bilgisayar başında kullanma amaçlı kulak içi kulaklık arıyorum. IEM de olabilir Bluetooth da. Galaxy Buds'larımı kullanmayı denedim ama çok fazla gecikme oluyor oyunlarda.
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
O zaman IEM bakmalisin. Lakin bu fiyat araliginda dusuk gecikme sunan duzgun bir model yok. Su an mevcut olan IEM'lerden Tangzu Waner 2'yi alabilirsin. Bekleyebilirsen kirmizi renkli olan (Red Lion) daha gelismis bir versiyonu Waner 2'nin.
O zaman IEM bakmalisin. Lakin bu fiyat araliginda dusuk gecikme sunan duzgun bir model yok. Su an mevcut olan IEM'lerden tangzu waner 2'yi alabilirsin. Bekleyebilirsen kirmizi renkli olan (red lion) daha gelismis bir versiyonu waner 2'nin.
Ben kirmizi renkli olan Red Lion versiyonunu kullandim. Onu oneririm. Benim elimdeki EW200'den daha hos bir sesi var. İlk defa kullanmak icin de gayet uygun modellerden.
Ben kirmizi renkli olan Red Lion versiyonunu kullandim. Onu oneririm. Benim elimdeki EW200'den daha hos bir sesi var. İlk defa kullanmak icin de gayet uygun modellerden.