Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺1.500
- Makaleler
- 23
Apple dongle veya Wraith'ten Kiwi Ears AD1 ile NiceHCK NK1 bakabilirsin. Fiyatlari 600'du.Arkadaşlar peki DAC konusunda yardımcı olabilir misiniz? Apple DAC benim işimi görür mü yoksa Ugreen DAC mı almalıyım? Apple DAC 400 TL, Ugreen DAC 1000 TL. Kulaklığa 2000 TL veriyorum, DAC'ye 1000 TL vermek mantıklı gelmiyor.
Type-C bence. Dongle masrafi da aradan cikar. Apple dongle 300-400 TL'ydi.
Apple işini görür.Arkadaşlar peki DAC konusunda yardımcı olabilir misiniz? Apple DAC benim işimi görür mü yoksa Ugreen DAC mı almalıyım? Apple DAC 400 TL, Ugreen DAC 1000 TL. Kulaklığa 2000 TL veriyorum, DAC'ye 1000 TL vermek mantıklı gelmiyor.
Ben her zaman 3.5 alıyorum. Bu model için de dsp versyiondaki dactan şikayet edenler vardı.
Ayrıca red lionın kablosu çok güzel. O kabloyu 1-2 dolarlık daca mahkum etmek üzücü olur
YenilenmişTeşekkürler herkese. Red Lion stokları bir an önce yenilenir umarım diyelim o zaman![]()
Son düzenleme:
Gece 62
Üstün
Teşekkürler
@Trina Almışken tam olsun bari, yanına bir de bu ürünü mü almak iyi olur?
NiceHCK NK1 Max DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Son düzenleme:
Sadece red lion için mi kullanacaksın? NK1 Max ile red Lion iyi bir eşleştirme değil. Denediğim için söylüyorum. Benim kulaklarıma göre nk1 maxta low-end bölgesinde renkledirme var, basslar olması gerektiğinden fazla vurgulanıyor. Ayrıca red lion'a göre çok güçlü kalıyor. Sesi yüzde 60'dan sonra açmak baş ağrıtıyor. Sadece red lion için bunu almana gerek yok. İleride sürülmesi zor farklı bir kulaklık da alırım diyorsan tercih edebilirsin.Teşekkürler
@Trina Almışken tam olsun bari, yanına bir de bu ürünü mü almak iyi olur?
![]()
NiceHCK NK1 Max DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Gece 62
Üstün
Evet, Red Lion için. Genelde öneri olarak onu görmüştüm. İleride başka bir tane daha IEM kulaklık almayı düşünmüyorum. Şu anki durumda laptopun kendisi kulaklığı yeterince besleyebilir mi emin olamadım sadece.Sadece red lion için mi kullanacaksın? NK1 Max ile red Lion iyi bir eşleştirme değil. Denediğim için söylüyorum. Benim kulaklarıma göre nk1 maxta low-end bölgesinde renkledirme var, basslar olması gerektiğinden fazla vurgulanıyor. Ayrıca red lion'a göre çok güçlü kalıyor. Sesi yüzde 60'dan sonra açmak baş ağrıtıyor. Sadece red lion için bunu almana gerek yok. İleride sürülmesi zor farklı bir kulaklık da alırım diyorsan tercih edebilirsin.
Gece 62
Üstün
Düz NK1 alayım o zaman.Kiwi ears ad1, düz nk1 veya apple dac alabilirsin o halde. Max kötü değil, red lion zaten basshead olduğu için fazlaya kaçıyor, bir de fazla güçlü dediğim gibi.
Hayırlı olsun güle güle kullan
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Maksimum 40.000 TL bütçede orta seviye telefon tavsiyesi
- Muhammet Yıldırım