1.500 TL'ye kadar TWS veya IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 459
Bütçe
₺1.500
İyidir. Basslara onem veriyorsan Cadenza 2 modeli ya da Waner 2 Red Lion'u alin. Fakat Cadenza 2, 3.000 TL. O kadar butce cikman sart degil.
Red lion şuan stokta gözükmüyor Wraith'de. Bekleyeyim gelince alırım o zaman. Sağolun teşekkür ederim.

Rica ederim. Stoklari cok hizli bitiyor o modelin. Geldigi gibi almak lazim. Hayirli olsun simididen.

Bu site güvenilir midir? Buradan alayım mı sizce?

Satici guvenilir. Trendyol'da ve n11'de gormustum. Sitelerinin oldugunu bilmiyordum. Etbis'e kayitliysa sorun yasamazsin.

Satici guvenilir. Trendyol'da ve n11'de gormustum. Sitelerinin oldugunu bilmiyordum. Etbis'e kayitliysa sorun yasamazsin.
Etbise kaydı yok hocam. Belki birisi taklit ediyordur diye düşündüm. N11 de 100 lira pahalı hali var aynı satıcı ordan alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam. Kulaklık gelince yorum yapacağım.

Etbise kaydı yok hocam. Belki birisi taklit ediyordur diye düşündüm. N11 de 100 lira pahalı hali var aynı satıcı ordan alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam. Kulaklık gelince yorum yapacağım.
Rica ederim. Risk almaya gerek yok o zaman. n11'den alman daha mantikli. Hayirli olsun tekrardan.

Teşekkürler herkese. Red Lion stokları bir an önce yenilenir umarım diyelim o zaman

Arkadaşlar peki DAC konusunda yardımcı olabilir misiniz? Apple DAC benim işimi görür mü yoksa Ugreen DAC mı almalıyım? Apple DAC 400 TL, Ugreen DAC 1000 TL. Kulaklığa 2000 TL veriyorum, DAC'ye 1000 TL vermek mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…