NightMare_TR

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim fiyatta bir gaming kulaklık almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan özellikler konfor, ses kalitesi ve mikrofon. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu ürünü zaten almıştım ve 2 ay sonra mikrofonu bozuldu bende lan daha yeni aldım nasıl bozuluyorsun sen deyip söküp attım mikrofonunu. Yeniden alsam mı almasam mı bilemiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250727_140422_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20250727_140422_Hepsiburada.webp
    492,2 KB · Görüntüleme: 46
V2 X'e bütçe çıkarsa mantıklı olabilir. Bayağı zorlama olarak Fifine H9 2400 TL'ye düşmüş.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim fiyatta bir gaming kulaklık almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan özellikler konfor, ses kalitesi ve mikrofon. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kendim 3 yıldır falan kullanıyorum ses ve mikrofon kalitesi kulağa rahat oturuyor ve tamamen kapatıyor,
Tek sıkıntısı 1.5-2 yıla yaklaştığında pedleri yavaş yavaş soyulmaya başlıyor. O durumda istersen yetkili servisten yeni ped sipariş edebilirsin ama soyulması konfor konusunda hiçbir rahatsızlık vermedi günde 10 saat de kullansam PC'yi daha fazla da olsa 0 rahatsızlık.

Kendim 3 yıldır falan kullanıyorum ses ve mikrofon kalitesi kulağa rahat oturuyor ve tamamen kapatıyor,
Tek sıkıntısı 1.5-2 yıla yaklaştığında pedleri yavaş yavaş soyulmaya başlıyor. O durumda istersen yetkili servisten yeni ped sipariş edebilirsin ama soyulması konfor konusunda hiçbir rahatsızlık vermedi günde 10 saat de kullansam PC'yi daha fazla da olsa 0 rahatsızlık.
JD 711 bile daha mantıklı bir seçenek, o kadar kötü yani.

Konforsuz model. Mikrofonu kötü ve çok bir olayı yok asla tercih etmem.