Detaylar
Kim cevapladı?NightMare_TR
Çalışkan
1600 liralık olanlarda hep ürünün sahte olduğunu belirtmişler pek güvenemedim açıkçası. Satıcının da puanı vs yazmıyor.
Fiyatı bir tık artmış. Ama bu ürün de alınabilir.
Bu arada keşke kulaklığa zarar vermeyip garantiye gönderseydiniz. Havit yerelde bayağı yatırım yapıyor. Sizden kaynaklı bir sorun değilse çözüm sağlayacaklarını düşünüyorum. Havit'ten bağımsız bir ürünle sorun yaşarsanız önce garantiye yollayın lütfen.
Bu arada keşke kulaklığa zarar vermeyip garantiye gönderseydiniz. Havit yerelde bayağı yatırım yapıyor. Sizden kaynaklı bir sorun değilse çözüm sağlayacaklarını düşünüyorum. Havit'ten bağımsız bir ürünle sorun yaşarsanız önce garantiye yollayın lütfen.
NightMare_TR
Çalışkan
Bunu da araştırdım ve bazıları denizin altındaymışsın gibi ses geliyor yazmış o yüzden çok emin olamadımFiyatı bir tık artmış. Ama bu ürün de alınabilir.
ArabadaGazlıSüren
Becerikli
https://www.hepsiburada.com/philips...a-sesi-55-saat-kullanim-mavi-p-HBCV00006S8FXZ Philips'in var ama aktif gürültü engelleme yok.
H2002P ile aynı chipseti kullanıyor diye biliyorum. Yani sürücüsü varsa yüklendikten sonra fark olacağını sanmıyorum. @NightMare_TR
Yani bu fiyata alınacak kulaklıklarda ekstra bir ses kalitesi beklemek zor. En azından kendi ses kartı var. Ek olarak yine bahsettiğiniz gibi gelirse ekolayzer vb. ayarlar veya FxSound gibi harici uygulamalar ile çözersiniz.
Ayrıca siteye girince fark ettim ₺200 kupon veriyor.
Kupon: GANKSENİNLE
Ek olarak Hi-Fi kulaklığı da var. Tiz ve basslı seslerde iyi diye belirtilmiş. Bunu da ₺200 kupon ile çok uyguna alabilirsiniz.
Yani bu fiyata alınacak kulaklıklarda ekstra bir ses kalitesi beklemek zor. En azından kendi ses kartı var. Ek olarak yine bahsettiğiniz gibi gelirse ekolayzer vb. ayarlar veya FxSound gibi harici uygulamalar ile çözersiniz.
Ek olarak Hi-Fi kulaklığı da var. Tiz ve basslı seslerde iyi diye belirtilmiş. Bunu da ₺200 kupon ile çok uyguna alabilirsiniz.
NightMare_TR
Çalışkan
Hocam butcemi 2.5k ya kadar cikarabilirim.H2002P ile aynı chipseti kullanıyor diye biliyorum. Yani sürücüsü varsa yüklendikten sonra fark olacağını sanmıyorum. @NightMare_TR