Michael Scofield
Uzman
1 haftamı veya daha uzun süremi alabilecek bir lego arıyorum. Fiyatı biraz arttırabilirim.
Bu bütçelere 1 hafta oyalanmak için bence puzzle daha iyi bir seçenek. Müsait bir odanızın olması ve kimsenin girmemesi gerekecek.1 haftamı veya daha uzun süremi alabilecek bir lego arıyorum. Fiyatı biraz arttırabilirim.
![]()
Yetişkin Puzzle - Anatolian Puzzle
Anatolian Puzzle ile dünyaca ünlü sanat eserlerini ve büyüleyici manzaraları evinize getirin. Hızlı ve ücretsiz kargo ile kapınıza kadar gelsin. Şimdi alışverişe başlayın!www.anatolianpuzzle.com.tr
Bu fiyat bandında genelde 200-300 parçalık set bulursunuz, onlar da 1 hafta değil 1 gün bile sürmez hocam.
En uygun bütçede en uzun sürebilecek set:
LEGO® Technic Bugatti Bolide 42151-9 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Oyuncak Yapım Seti (905 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO® Technic Bugatti Bolide 42151-9 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Oyuncak Yapım Seti (905 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
908 parça.
Lego harici diğer markalar daha ucuz oluyormuş. Bunlarla ilgili öneriniz var mı?@Michael Scofield, attığım ürün için günde 1 saat harcarsanız muhtemelen 1 haftaya yayabilirsiniz. Onun dışında 200-300 parçalık setler eğer ilk defa LEGO yapmıyorsanız genellikle 1 saatte biter.
Çıkabilir gibi ama mesela ilk defa Lego yapacaksanız Technic serisi zorlayabilir diye düşünüyorum.@Caner Uncu bütçeyi 2.500 TL yapsam daha iyi şeyler bulunur mu?