Bütçe
1500

sinek 6

Uzman
Elimde Monster Tulpar T7 v20.7.2 laptop modeli var, bakımları yeni yapıldı ama uzun süreli kullanımda işlemci thermal thorttling oluyor. Bunun için laptop soğutucusu almak istiyorum.

Elimde Monster Tulpar T7 v20.7.2 laptop modeli var, bakımları yeni yapıldı ama uzun süreli kullanımda işlemci thermal thorttling oluyor. Bunun için laptop soğutucusu almak istiyorum.

@sinek, kullanmadım fakat etrafta iyi olarak söyleniyor, Classone GT200.Tam da söylediğiniz fiyat bandında idi fiyatları.

Yıllarca kullandım Tulpar bilgisayarımda. Artık masaüstü PC kullanıyorum. Memnun kaldım, tavsiye edebilirim. Çok kaliteliydi. Ama USB ile değil, adaptör ile beslersen daha da verimli oluyor. Ben öyle kullanmıştım. Adaptörler pahalı değil, standart bir adaptör bile güzel iş yapabiliyor.

Yıllarca kullandım Tulpar bilgisayarımda. Artık masaüstü PC kullanıyorum. Memnun kaldım, tavsiye edebilirim. Çok kaliteliydi. Ama USB ile değil, adaptör ile beslersen daha da verimli oluyor. Ben öyle kullanmıştım. Adaptörler pahalı değil, standart bir adaptör bile güzel iş yapabiliyor.

@Eagles, adaptör kullanınca ne fark ediyor hocam?

@Eagles, adaptör kullanınca ne fark ediyor hocam?

Hem bilgisayara yük bindirmiyor, hem de daha performanslı çalışıyor fan, hem de USB portu işgal etmemiş oluyorsun. USB ile soğutma cansız oluyor, adaptör işe çok daha verimli. Tabiri caizse, daha sağlıklı çalışıyor diyebilirim kendi tecrübeme dayanarak.