arda24142

Becerikli
1.500 TL'ye speed bir mouse pad arıyorum; ağırlıkla Valorant, CS, PUBG (Steam versiyonu) oynayacagım.

A9 Plus mouse kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler, ben de bunu almayı düşünüyordum. İki arkadaşa da teşekkürler. Bir de size kişisel bir soru soracağım: Monitör standı mı almak daha mantıklı? ASUS monitör var ve hareket kabiliyeti çok az. Mousepad'de idare edebilecek SteelSeries QCK var. İlk olarak mousepad mi yoksa stant mı daha mantıklı olur?

North Bayou F80 17-30 inç tek kollu amortisörlü monitör standı düşünüyorum.

Teşekkürler, ben de bunu almayı düşünüyordum. İki arkadaşa da teşekkürler. Bir de size kişisel bir soru soracağım: Monitör standı mı almak daha mantıklı? ASUS monitör var ve hareket kabiliyeti çok az. Mousepad'de idare edebilecek SteelSeries QCK var. İlk olarak mousepad mi yoksa stant mı daha mantıklı olur?

North Bayou F80 17-30 inç tek kollu amortisörlü monitör standı düşünüyorum.
Eğer mouse padınız kötüyse öncelikle mouse pad daha iyi olur şahsen.

F80 çok iyi hocam. 2 adet monitörümde kullanıyorum. Ekstra 1 adet yedekte var.

Eğer mouse padınız kötüyse öncelikle mouse pad daha iyi olur şahsen.

F80 çok iyi hocam. 2 adet monitörümde kullanıyorum. Ekstra 1 adet yedekte var.

Mousepad'im SteelSeries QCK large, hafif aşındı, rengi de soldu. Zaten Wraith'ten alacaktım, buradan bir de sormak istedim ama monitör standı da lazım. Galiba ilk mousepad alacağım, haftaya da standı alırım diye düşünüyorum.

Teşekkürler bende bunu almayı düşünüyordum 2 arkadaşada teşekkürler bir de size kişisel bir soru soracağım monitör standımı almak daha mantıklı ASUS monitör var ve hareket kabiliyeti çok az mousepadde idare edebilecek SteelSeries QCK var ilk mouse pad mı yoksa stant mı daha mantıklı olur.

north bayou F80 17-30 inç tek kollu amortisörlü monitör standı düşünüyorum​

F80 fiyat performans ürünü.

mousepad için ise Eğer sert yüzey seviyorsanız Razer sphex tavsiyemdir fakat skatezleri çok yiyor, 8-9 ayda skatez değişimi geliyor o yüzden xraypad jade gibi 40'lı satılan skatez paketlerle güzel gidiyor bunun dışında aşırı ince 0.4mm ne olmalı yüzeyi çok güzel kayıyor. Eğer kumaş istiyorsan da spirit of aim gayet güzel arkadaşa aldık düz kutuda kıvırmadan gönderiliyor.

F80 fiyat performans ürünü.

Mouse pad için ise eğer sert yüzey seviyorsanız Razer sphex tavsiyemdir fakat skatezleri çok yiyor 8-9 ayda değişimi geliyor o yüzden xraypad jade gibi 40'lı satılan skatez paketlerle güzel gidiyor ve aşırı ince 0.4mm ne olmalı yüzeyi çok güzel kayıyor. Eğer kumaş istiyorsan da spirit of aim gayet güzel arkadaşa aldık düz kutuda kıvırmadan gönderiliyor.
Aynen incelemesini dün izledim. Spirit of'un bayağı iyi duruyor. Speed yüzeyde üzmez diye düşünüyorum, zaten su geçirmez vb.